Sport

FC Braşov, succes în testul cu Ciucaş Tărlungeni. „Sperăm să vină cât mai repede verdictul TAS”

FC Braşov, succes în testul cu Ciucaş Tărlungeni.. În aşteptarea verdictului TAS, care o poate ţine în Liga 2, FC Braşov nu a fost programată în prima rundă a eşalonului secund, care a debutat astăzi. În aceste condiţii, formaţia antrenată de Dan Alexa a disputat un amical cu Ciucaş Tărlungeni, în care s-a impus cu 2-1. Pentru FC Braşov au marcat Blănaru şi Lascu.

FC Braşov. „Am înțeles că săptămâna viitoare se dă verdictul TAS”

„Am arătat mult mai bine decât în celelalte jocuri, am avut ritm, am avut situații, jucătorii au fost foarte implicați. Am arătat mult mai bine decât la meciul cu Sepsi II. Una peste alta sunt mulțumit. Sunt nemulțumit pentru unele momente tratate cu foarte mare lejeritate. Pentru mine e o problem că primim gol în fiecare joc, indiferent de cum e jocul. Chiar dacă controlăm sau nu jocul, primim gol. Ce mă bucură e că echipa a arătat mult mai bine din punct de vedere fizic. Ca şi ritm a fost mult mai bine decât în ultimele două jocuri. Așteptam verdictul, am înțeles că săptămâna viitoare se şi dă. Sperăm să fie favorabil şi să începem campionatul. Trebuie să ne întărim, am nevoie de întăriri, am promisiunea celor care se ocupă că se vor şi face. Din punctul ăsta de vedere suntem mult în urmă, suferim din cauza asta. Am pierdut doi jucători foarte importanți, Angelov şi Chică-Roşă, jucători de atac, acolo suferim în momentul ăsta. Sperăm să ne repliem cât mai repede, dar totul depinde de verdictul TAS, cu cât e mai repede, cu atâta e mai bine. Sperăm să vină cât mai repede şi să fie favorabil”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului, conform fcbv.ro.

FC Braşov a jucat în formula: Sebastian Micu (Iulian Anca-Trip min. 60, Daniel Mutu min. 76) – Marius Burlacu (Ciprian Perju min. 46), Alexandru Dandea (Alberto Țica min. 72), Andrei Vasu (Tudor Oltean min. 46) – Tomislav Sorsa (Bebeto Lupuleț min. 46), Dan Spătaru (Răzvan Iorga min. 56), Rareş Lazăr (Marco Popescu min. 75), Vasile Constantin (Alexandru Tudor Saim min. 46), Daniel Dumbravă (Alex Adamcsik min. 60) – Ştefan Blănaru (Vlad Marica min. 60), Andrei Lascu (Eduard Moga min. 75).

FOTO: Facebook FC Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare