Sport

FC BRAȘOV, succes dintr-un penalty cu Unirea Dej! Ce a spus Ilie Stan după meci…

  • WhatsApp Image 2020-03-19 at 15.26.53 (2)_278987.jpeg
 

„New” FC Brașov a spart gheața victoriilor în Liga 2, trecând de Unirea Dej cu scorul de 1-0, grație reușitei din penalty a căpitanului Horia Popa, în minutul 84. Astfel, echipa a acumulat 6 puncte în clasament, iar antrenorul Ilie Stan continuă să reziste pe banca tehnică, în ciuda faptului că jocul elevilor săi nu a strălucit nici azi.

„Important este că am reuşit acestă victorie, aveam nevoie de ea. Mai mult, succesul a venit după o evoluţie bună, în faţa unei echipe cu rezultate pozitive în ultima perioadă. Ştiam că vom avea un joc greu. Îi felicit pe jucători, au dat dovadă de atitudine. Este foarte greu să construieşti, am început greu acest proiect. Chiar dacă am câştigat cu 1-0 din penalty, am mai avut câteva ocazii, puteam marca încă din minutul 2. Nu vreau să discut despre arbitraj, dar cred că am mai avut două lovituri de la 11 metri. Până la meciul cu Şelimbăr de peste două săptămâni vom avea şi un cantonament. Suntem pe la 20% din ceea ce îmi doresc eu. Şi eu aş vrea să trec peste grădiniţă şi să merg direct la facultate, este foarte greu. Există şi presiune, pe care au resimţit-o şi jucătorii, dar cred că pe parcurs vor fi mult mai responsabili şi mai motivaţi. Am mare încredere în ei, rămâne să arate pe teren ceea ce lucrăm la antrenamente. Doar eu ştiu cum am trecut peste aceste zile de după meciul cu SR. Pun suflet şi atunci când pierd îmi pare rău. Un proiect se face în timp. Este greu să aduci jucători din toate colţurile ţării şi după 3 etape să joace un fotbal fantastic. Trebuie să avem răbdare, cei care sunt lângă noi să ne susţină şi în scurt timp Braşovul va atăta mai bine”, a declarat la final Ilie Stan.

În etapa a 5-a din Liga 2, s-au jucat, până acum, partidele: Poli Timișoara – Poli Iași 0-1; FC Brașov – Unirea Dej 1-0; FC Buzău – Unirea Constanța 14-0; Astra Giurgiu – Unirea Slobozia 1-1; Șelimbăr – Dunărea Călărași 1-0; Universitatea Cluj – Metaloglobus 2-1; Petrolul Ploiești – Dacia Unirea Brăila 4-0.

Fluier final.

Astra Giurgiu a egalat, 1-1, în meciul cu Unirea Slobozia, iar Buzăul are 13-0 în disputa cu Unirea Constanța.

Minutul 84. Horia Popa a marcat pentru FC Brașov din 11 metri (1-0), după ce Dumbravă a fost faultat în careu de Rus, care a și primit cartonașul roșu. Președintele Ioan Mărginean s-a bucurat ca un copil după această reușită.

Minutul 83. Vlad Mihalcea l-a înlocuit pe Roșu la gazde.

Minutul 78. FC Brașov putea deschide scorul. Cheleș a șutat din 6 metri, dar un fundaș advers a respins balonul de pe linia porții.

Minutul 74. Șut Iurcu, de la 16 metri, aiurea. Meciul „a murit” din nou…

Minutul 65. Parcă se joacă mai alert. Ritmul confruntării a crescut.

Buzăul are 10-0 în fața Constanței. În rest, în meciurile care se joacă acum în Liga 2, scorurile sunt în minutul 60: FC Brașov – Unirea Dej 0-0; Astra Giurgiu – Unirea Slobozia 0-1; Șelimbăr – Dunărea Călărași 0-0.

Minutul 58. Două schimbări și la FC Brașov: au intrat Negrean și Cheleș, au ieșit Ciopo și Codrea.

Minutul 57. Leonte a șutat de pe la 20 de metri, a respins portarul Dejului.

Minutul 55. Cartonaș galben primit de Roșu. În rest, nimic notabil. Meci fad.

Minutul 48. Ocazie a FC-ului – șut al lui Iurcu, din marginea careului, pe lângă poartă.

A început repriza a doua!

Dejul a efectuat două schimbări la pauză, la FC Brașov nu s-a produs nici una.

FC Buzău – Unirea Constanța, 9-0 la pauză!

E pauză, nimic la nimic!

Buzăul face scor. Este 7-0 în acest moment, în disputa cu Unirea Constanța.

Minutul 39. Semi-ocazie în contul Brașovului. Roșu a reluat cu capul din mijlocul careului, mingea ducându-se pe lângă poartă. În continuare, joc slab.

S-a înscris în meciurile Astra – Unirea Slobozia, 0-1 și FC Buzău – Unirea Constanța, 5-0, care se joacă de la aceeași oră cu FC Brașov – Unirea Dej. Primul rezultat final din această rundă: Poli Timișoara – Poli Iași, 0-1.

La Oficială a fost văzut și Sebastian Bădulescu, consilierul local PNL – membru în Comitetul Director al FC Brașov. Primarul Coliban n-a venit să-și vadă „creația” cum evoluează.

Minutul 30. Joc foarte slab de ambele părți, multe pase greșite, în continuare – nici o ocazie.

Minutul 20. Nimic deosebit! Partida a scăzut în intensitate, se joacă mai mult la mijlocul terenului, fără situații de poartă.

Minutul 10. Meciul e echilibrat. Dejul tocmai a tras primul șut pe poartă, reținut fără probleme de Gârniță.

Fondul sonor este dominat de galeria entuziastă a Dejului.

Minutul 2. Codrea ratează o mare ocazie pentru gazde. A șutat din 5 metri, mingea lovind bara.

A început meciul

– Sunt 50-60 de spectatori în tribune, din care vreo 10 veniți de la Dej. Și-a făcut apariția Romeo Pașcu la meci. Primarul Allen Coliban, în schimb, nu a sosit până acum.

FC Brașov joacă în următoarea formulă: Gârniță – M. Burlacu, Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă, Leonte, I. Roșu, Ciopo, H. Popa (căpitan), Iurcu, M. Codrea.
Rezerve sunt: Mutu – Vasiu, Lascu, Mihalcea, Cheles, Panait, Sburlea, Negrean, Anton. Antrenor: Ilie Stan

Unirea Dej are „11”-le: Răilean – Al. Rus, Kereki, Roș, Burdeț, M. Manole, Cătinean (căpitan), Al. Militaru, Ad. Pop, Al. Pop, Cocian. Rezerve: Papp, Cl. Chindriș – Al. Blaj, Al. Papp, Vl. Bogdan, Meszaros, Pop, Chira, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

…………………………………………………………………………………………………..

Astăzi, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, FC Brașov se confruntă cu Unirea Dej în cadrul etapei a 5-a a Ligii 2 la fotbal.

Gazdele, antrenate de Ilie Stan, sunt pe locul 14 în clasament, cu 3 puncte, în timp ce dejenii se află pe a 11-a poziție, cu 5 puncte. Lider este Concordia Chiajna, singura echipă cu punctaj maxim – 12 p.

Partida este arbitrată la centru de gălățeanul Eduard Ioniță, la tușe fiind bucureștenii Ionuț Neacșu și Roxana Ivanov.

Observatori au fost desemnați: Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc) și Mihai Prunariu (Tg. Jiu).

Revenim!

CITEȘTE ȘI: FC BRAŞOV. Ilie Stan a găsit vinovatul: „La înfrângerea cu SR a contribuit şi arbitrajul”. Ce spune despre meciul cu Unirea Dej

FC BRAȘOV. RUPTURĂ TOTALĂ. Ori Ilie Stan, ori Ioan Mărginean. Cu cine va continua primarul Coliban?!…

 Ce a spus, despre FC BRAȘOV, antrenorul Unirii Dej?! „Încercăm să luăm 3 puncte”…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare