Sport

FC BRAȘOV, succes clar! A scăpat de retrogradarea directă din Liga 2!

  • maric_2.png

FC Brașov a câștigat partida de la Buftea cu Unirea Constanța, scor 3-0 (goluri Maric – foto, Vasile Constantin și El-Azzouzi), fiind sigură de locul 5 în Seria B de play-out, care duce în barajul pentru menținerea în Liga 2. Între echipa antrenată de Călin Moldovan și cei din Constanța este, acum, o distanță de 8 puncte. Tot 8 puncte o despart pe FC Brașov de locul 4, ocupat de Ripensia Timișoara (28 p). Lider în această grupă este Gloria Buzău – 38 p.

În celelalte meciuri din Seria B a play-out-ului s-au consemnat rezultatele: Gloria Buzău – Astra Giurgiu 5-0; Unirea Dej – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-2.

Fluier final.

Minutul 90. Încă un gol pentru FC Brașov, 3-0 în deplasare! El-Azzouzi a marcat pe contraatac.

Minutul 84. FC Brașov și-a mărit avantajul. O conduce pe Unirea Constanța cu 2-0. Vasile Constantin a șutat imparabil de pe la 25 de metri!

Minutul 80. Același scor!

Din minutul 76, Unirea Constanța evoluează în inferioritate numerică, un jucător fiind eliminat.

Minutul 70. Tot 1-0 pentru echipa antrenată de Călin Moldovan.

Minutul 60. Unirea Constanța – FC Brașov, 0-1.

Minutul 55. FC Brașov a deschis scorul, conduce cu 1-0 la Buftea! Maric a dat gol, din fața porții, după o centrare a lui Horia Popa.

Minutul 50. Nu s-a înscris până acum în meciul Unirea Constanța – FC Brașov.

A început partea a doua a meciului.

S-a încheiat prima repriză, scorul este 0-0. În celelalte meciuri din play-out-ul Ligii 2 – Seria B, după 45 de minute, rezultatele sunt: FC Buzău – Astra Giurgiu 1-0; Unirea Dej – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-2.

Minutul 40. Tabela rămâne nemodificată.

Minutul 30. Este tot 0-0.

Minutul 20. Nu s-a marcat.

Minutul 10. Scorul este 0-0.

Start de partidă.

…………………………………………………………………………………………………..

La agențiile de pariuri, FC Brașov este favorită, având o cotă de victorie 1,8 – 2.00. În sezonul regulat, FC Brașov a învins-o pe Unirea Constanța, pe teren propriu, cu scorul de 4-2.

…………………………………………………………………………………………………..

Unirea Constanța (roșu complet) joacă în formula: Udrea – Nicola, R. Zamfir, Gogor, Șuteu, Ciuciulete, Laur. Ardelean (cpt.), Lăcătuș, R. Trif, Ad. Niță, Chirițoiu. Rezerve sunt: Tipu – Cireșoiu, Bobaru, Coza, Mitrache, T. Moldovan, Șerbănescu, R. Tudor, Bodea. Antrenor: Leonard Strizu.

„11”-le celor de la FC Brașov (galben-negru): L. Popescu – H. Popa, Fustar, Maric, Dumbravă (cpt.), V. Constantin, Tesija, Piper, R. Iorga, Angelov, Vl. Mihalcea. Rezerve sunt: D. Mutu – Lambrinoc, Negrean, M. Burlacu, Gherghe, El-Azzouzi, Lascu, B. Roșu, Boția. Antrenor: Călin Moldovan.

…………………………………………………………………………………………………..

Astăzi, de la ora 11.00, la Buftea, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Ligii 2 la fotbal, FC Brașov o va întâlni, în deplasare, pe Unirea Constanța. Miza meciului o constituie locul 5 în Seria B, care duce în barajul supraviețuirii – vezi:

FC BRAȘOV, din „cerșetor în prinț”! Călin Moldovan, ANALIZĂ înaintea meciului cu Unirea Constanța…

FC BRAȘOV vs. Unirea Constanța, doar pentru BARAJ! Noi declarații…

Partida Unirea Constanța – FC Brașov este arbitrată la centru de Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeș), ajutat de asistenții Cristian Cosmeanu (Pitești) și Marian Istrate (Buftea). Observatori au fost delegați Sorin Boca (Iași) și Dorinel Dincă (Călărași).

Foto Facebook FC Brașov Official: Luka Maric.

Revenim.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare