Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” rămân neînvinși și după meciul de la Satu Mare

 

Fără trei piese de bază în primul „11”, Istrati, Goge și Grigorie, FC Brașov a scos un rezultat pozitiv în deplasarea de la Satu Mare, remizând, 1-1, cu Olimpia, în prima partidă a etapei a treia a Ligii 2.

Prima repriză, una modestă, a fost salvată pe final de două ocazii importante. În minutul 42, după un corner executat de Stan, portarul Anca-Trip a reușit să îl blocheze pe Șerban, mingea a ajuns la Sburlea, care a trimis alături din centrul careului. Apoi, Fl. Iacob a avut o intervenție bună, în situație de unu contra unu cu Muntean. Partea a doua a început cu golul gazdelor, venit în minutul 50, după o fază la care fundașii brașoveni au partea lor de vină. Krausz a câștigat un duel aerian cu Poverlovici, iar Pop i-a luat fața lui Stan și l-a învins pe Fl. Iacob. Imediat, antrenorul Cornel Țălnar a reacționat și l-a introdus pe teren pe Grigorie în locul lui Vl. Munteanu, iar schimbarea a adus rezultatele așteptate. În minutul 63, Grigorie a fost trântit în careu de Heil, iar Sburlea a transformat lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Cristian Codrea. În minutul 83, Fl. Iacob a avut o intervenție excelentă, care a salvat punctul pentru FC Brașov. Portarul „galben-negrilor” a scos incredibil, de lângă bară o minge trimisă cu capul din cinci metri de Krausz.

După acest 1-1 de la Satu Mare, „stegarii” au urcat pe prima poziție a clasamentului, cu 7 p și vor sta acolo cel puțin până mâine, când vor avea loc meciurile ACS Berceni – Chindia Târgoviște și UTA Bătrâna Doamnă – Dacia Unirea Brăila. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” au luat un punct de la Satu Mare și sunt lideri cel puțin până mâine

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button