Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii”, punctaj maxim pe „Tineretului”

 

FC Brașov a învins-o astăzi, pe Stadionul „Tineretului”, pe Dunărea Călărași, în etapa a patra a Ligii 2. Cu 10 puncte acumulate din 12 posibile, „stegarii” ocupă poziția a treia a clasamentului, la egalitate cu UTA Bătrâna Doamnă și la două lungimi de lidera Chindia Târgoviște.

Prima repriză a confruntării de pe „Tineretului” a fost echilibrată, fără ocazii clare la cele două porții. Imediat după pauză, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, Balint fiind eliminat în minutul 53 pentru cumul de cartonașe galbene. Cornel Țălnar a scos un fundaș central, pe Poverlovici și a trimis pe teren al doilea vârf, Istrati. Ai noștri au preluat inițiațiva, iar în minutul 62 Manole a deschis scorul după o fază lucrată de Sburlea. S-a făcut 2-0 în minutul 85, când Sburlea a marcat în poarta goală, după ce Lungu a respins mingea șutată de Istrati. Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Manole în prelungiri, mijlocașul „stegar” marcând un gol de generic, șut în vinclu la colțul lung. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. 3-0 cu Dunărea Călărași. „Stegarii” revin pe podium

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button