Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii”, pe podium. Golul lui Grigorie, suficient pentru o victorie cu Juventus București

 

Deși sunt mult în urmă cu pregătirea, „stegarii” continuă să adune puncte importante în clasamentul Ligii 2. După victoria din prima etapă, 3-2 la Sf. Gheorghe, echipa lui Cornel Țălnar s-a impus și în fața celor de la Juventus București, 1-0 pe Stadionul „Tineretului” și ocupă poziția a treia a clasamentului după două runde, cu punctaj maxim.

Confruntarea cu Juventus București a fost decisă de Ștefan Grigorie, care a marcat în minutul 38 singurul gol, dintr-un penalty contestat de oaspeți. După un carambol în careul formației lui Daniel Oprița, Poverlovici a trimis spre poartă, mingea l-a lovit în mână pe Chipirliu, iar arbitrul Marius Omuț a dictat lovitură de la 11 metri, după câteva secunde de gândire. Din minutul 43, Juventus a jucat în inferioritate numerică, Chipirliu primind direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe P. Iacob. În partea a doua, „stegarii” nu și-au mai creat ocazii importante, în timp ce „alb-negrii” au avut o șansă bună de egalare, dar Buhăescu nu a ajuns să trimită în poarta goală o minge centrată de Carabela, care l-a depășit pe Căucă.

Cu 6 puncte după două etape, FC Brașov ocupă poziția a treia a ierarhiei, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila și Chindia Târgoviște.

Altfel, la FC Brașov, lucrurile merg mult mai bine decât în sezonul trecut, jucătorii primind o primă, dar și un slariu în avans de la președintele Vasile Dochița, după victoria de la Sf. Gheorghe.

În partida de astăzi, antrenorul Cornel Țălnar a folosit formula: Căucă – Vlăsceanu, Ciobanu, Poverlovici, Stan – Manole (min. 77 Săftescu), P. Iacob, I. Popa, Goge – Grigorie (min. 62 Vl. Munteanu) – Istrati (min. 64 Sburlea). 

În etapa viitoare, FC Brașov va juca la Satu Mare, vineri, de la ora 18.00. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii”, punctaj maxim după două etape


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button