Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” încearcă să termine campionatul. Fără invitații la ultimele meciuri de pe „Tineretului”

 

FC Brașov se chinuie să termine campionatul Ligii 2, chiar dacă clubul nu mai dispune de fonduri. Astfel, oficialii au decis ca pentru ultimele două partide de pe teren propriu, cele cu Academica Clinceni și Luceafărul Oradea, să nu mai acorde invitații, cei care vor să vadă confruntările urmând să își achiziționeze bilete.

„În contextul situaţiei financiare mai mult decât delicate în care se află clubul şi în dorinţa de a încheia acest campionat pe teren, disputând toate cele trei jocuri rămase din sezonul 2016-2017 al Ligii a 2-a, conducerea lui FC Braşov face următorul anunţ. La meciurile de pe teren propriu nu se vor mai acorda invitaţii gratuite, accesul urmând a se face pe baza abonamentelor sau a biletelor. Acestea din urmă vor fi disponibile la casele de la Stadionului «Tineretului», în zilele în care vor avea loc partidele FC Braşov – Academica Clinceni (sâmbătă, 20 mai), respectiv FC Braşov – Luceafărul Oradea (sâmbătă, 27 mai), la preţurile de 10 lei (tribuna I şi tribuna a II-a), 15 lei (sectorul S), respectiv 50 de lei (tribuna VIP)”, se arată într-un comunicat al grupării „stegare”.

FOTO: Cătălin Ignat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button