Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” îl împrumută pe Fabian Himcinschi de la Dinamo

 

Oficialii „stegari” continuă căutările pentru formarea unui lot pentru Liga 2. Cum relațiile cu președintele clubului Dinamo București, Dinu Gheorghe, sunt unele bune, „câinii” l-ar putea împrumuta la FC Brașov pe atacantul Fabian Himcinschi.

„Am discutat cu noul președinte al clubului brașovean, Vasile Dochița, și suntem de acord cu acest împrumut. Pentru jucător este important să joace și cred că va accepta să meargă la FC Brașov. Împrumutul va fi pe un sezon”, ne-a declarat Dinu Gheorghe, președintele clubului Dinamo București.

Himcinschi, care este născut în 1994, a fost legitimat în trecut la Empoli, iar la Dinamo a fost transferat de la CSM Rm. Vâlcea, va ajunge mâine la Brașov pentru a discuta cu oficialii „stegari”.

Altfel, fundașul Ionuţ Hlinca se va prezenta luni la antrenamentele „stegarilor”. În schimb, situația lui Cătălin Pârvulescu, declarat în sezonul trecut cel mai bun fundaș central al Ligii 2, este mai complicată. Dacă nu va reuși să își rezolve problemele cu CSM Rm. Vâlcea și nu va fi declarat liber de contract, Pârvulescu nu va mai ajunge la FC Brașov.

În fine, Concordia Chiajna a anunțat pe site-ul oficial că a obținut semnătura portarului Florin Iacob. În schimbul jucătorului, care mai avea contract până în vara viitoare, FC Brașov va încasa 50.000 de euro. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button