Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii”, doar un punct de la Baia Mare

 

FC Brașov a debutat cu o remiză în noul sezon al Ligii 2, Seria a 2-a, 1-1, în deplasare cu FCM Baia Mare. Gazdele au deschis scorul în minutul 21 prin Arnăutu, Codoban egalând pentru „stegari” imediat după pauză dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

„Până la golul lor am dominat clar, rivalii nu ne-au pus nici o problemă. La cum s-a jucat în primele 20 de minute eram convins că vom câștiga. Matei a ratat singur cu portarul și în loc să fie 1-0 pentru noi, ne-am văzut conduși după o fază la care Letan și Hlinca au greșit. Apoi, am intrat în jocul lor și nu îmi explic de ce s-a întâmplat asta. Am egalat rapid după pauză, după care am mai avut câteva ocazii, dar nu am reușit golul care să ne aducă victoria. Sunt supărat pe unii jucători, nu aceasta este valoarea lor”, ne-a declarat președintele Vasile Dochița.

În partida de la Baia Mare, antrenorul Cosmin Bodea a folosit formula: Căucă – Letan, Puţanu, Hlinca (min. 46 Poverlovici), David – Codoban, Ianc, Moraru, Perju – Matei (min. 74 Ene), Buga (min. 81 Rusu).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare