Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” au câștigat ultimul amical al verii

 

FC Brașov a câștigat astăzi, 3-0, confruntarea amicală cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, formație pregătită de fostul căpitan al „galben-negrilor”, Robert Ilyeș. 

Cu un adversar net inferior, „stegarii” au controlat disputa și, chiar dacă au fost unele greșeli, victoria a venit logic. A fost ultimul test pentru formația lui Cosmin Bodea înainte de debutul sezonului Ligii 2.

Puțanu a deschis scorul în minutul 9, după un corner executat de Codoban, iar Buga a făcut 2-0 cu un șut din marginea careului de 16 metri. În partea a doua, Ene și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a stabilit scorul final.
În meciul cu ciucanii, Cosmin Bodea a folosit formula: Căucă (min. 66 Mutu) – Letan, Hlinca (min. 46 Poverlovici), Puțanu (min. 63 Istrofor), David (min. 46 Perju) – Avram (min. 58 Burlacu), Ianc (min. 63 Pamfile), Moraru, Codoban (min. 59 Vl. Munteanu) – Mareș (min. 46 Rusu) – Buga (min. 52 Ene).

„Suferim la omogenitate”

„A fost ultimul test înainte de confruntarea de la Baia Mare. Am preferat să ne duelm cu o formație de Liga 3 pentru a ne putea face jocul. Din păcate, echipa nu este acolo unde îmi doresc, ne lipsește omogenitatea. Pregătirea băieților nu este unuformă, au venit jucători pe tot parcursul acestei prioade. Matei a semnat, dar e accidentat, Poverlovici a venit în această săptămână. Mai avem mult de muncă, sper să compensăm printr-o dăruire pe care astăzi nu am văzut-o. A fost un antrenament bun, dar în unele momente nu mi-a plăcut ce am văzut. Am fost nemulțumit în primul rând de atitudinea băieților”, a declarat la final antrenorul Cosmin Bodea. 

„FC Brașov poate promova”

La rândul său, Robert Ilyeș, antrenor-jucător la Miercurea Ciuc, a comentat: „Mă bucur că am putut da o replică cât de cât bună unui adversar care joacă un fotbal plăcut. FC Brașov s-a schimbat total și consider că are o șansă reală de a promova în Liga 1. Revenirea pe «Tineretului» a fost emoționantă. Nu sunt mulți jucători care să se simtă atât de iubiți aici. Sunt foarte fericit de fiecare dată când mă întorc aici. Am amintiri extraordinare din perioada în care am evoluat aici și mă bucur că lumea nu m-a uitat”.

Vine un portar de la Chiajna

Altfel, oficialii „stegari” au anunțat transferul portarului Alexandru Gudea de la Concordia Chiajna. Gudea, care are 19 ani, va ajunge luni la Brașov.
Acesta a fost ultimul transfer al „galben-negrilor”, iar antrenorul Cosmin Bodea a precizat că nu va mai renunța la nici un fotbalist din lot.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare