Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” au avut un nou meci în instanță. Ce se întâmplă cu administratorul judiciar?!…

 

UPDATE: Conform unui comunicat de presă semnat de Marian Brescan, asociat coordonator al Top Expert SPRL, planul de reorganizare al SC FC Brașov SA , este în curs de finalizare. Acesta va fi depus după colectarea unor informaţii solicitate de la unele instituţii cum sunt ANAF, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local.

Dacă pe 4 octombrie au decis să admită apelul Admistrației Județene a Finanțelor Publice Brașov împotriva creditorului majoritar SC ICIM Brașov, prin desemnarea administratorului judiciar TOP Expert SPRL, anulând practic prima decizie de numire Top Expert în calitatea de administrator judiciar al FC Brașov, astăzi magistrații de la Curtea de Apel care se ocupă de acest caz au dat un alt verdict.

Astfel, în cazul deciziei Adunării Generale a Creditorilor de numire a Top Expert ca administrator judiciar al FC Brașov, judecătorii de la Curtea de Apel s-au abținut și au solicitat mutarea cazului la un alt complet. Astfel, alți judecători, care vor fi aleși aleatoriu de calculator, se vor ocupa de caz, un nou termen fiind fixat pe 29 noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button