Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii”, amenințați din nou de faliment. Mai mulți foști jucători își cer salariile

Cauza va fi judecată pe 8 februarie de Tribunalul Brașov

 

11 foști jucători de la FC Brașov, printre care Mugurel Buga, Mislav Leko, Adnan Aganovic, Andrei Marinescu sau Alexandru Ciocâlteu, și-au cerut drepturile financiare, clubul fiind din nou amenințat cu falimentul.

Informația a fost confirmată de administratorul judiciar al grupării de la poalele Tâmpei, Alexandru Cosmin Gheorghe, care a declarat: „Unii au cerut chiar falimentul. Este vorba despre plata creanțelor născute în timpul procedurii de insolvență, adică salariile pe lunile martie (când s-a intrat în insolvență) – iunie (momentul în care acele contracte au expirat). Până la urmă, toate aceste cereri, dacă nu sunt rezolvate, pot duce la faliment. Le-am spus celor de la club să discute cu jucătorii, să vadă dacă acceptă o plată parțială, iar restul banilor să fie eșalonați în timp. Termen de judecată al acestei cauze este pe 8 februarie, la Tribunalul Brașov”.

Din informațiile noastre, în acest moment, în contul clubului mai sunt doar 110.000 de lei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare