Sport

FC BRAȘOV. Start… / O nouă achiziție, din Liga 1 (foto 2)!

  • dragomir_2.png
 

„New” FC Brașov se află la o zi distanță de startul în Liga 2, participând în competiție – se știe povestea – pe locul câștigat de Corona. Duminică, de la ora 12.00 (în direct la Digi Sport 1), „galben-negrii” vor întâlni, acasă, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în prima etapă.

Antrenorul Ilie Stan a avut parte de o perioadă de pregătire cu multe incertitudini, reușind, până la urmă, să închege un lot care are drept obiectiv clasarea pe pozițiile 1-6 la finalul sezonului. „Iliesta” își dorește enorm să înceapă cu dreptul stagiunea, o victorie mâine fiind una de moral pentru gruparea brașoveană.

Președintele Ioan Mărginean a reluat, în cadrul conferinței de presă susținute azi, multe din ideile prezentate în momentul numirii în funcție, la Primărie – vezi: FC BRAȘOV. Când totul e frumos la început de proiect…. De văzut și câte se vor realiza…

Primind noul echipament Acerbis, cei de la FC Brașov au făcut, astăzi, poza de grup (foto 1), prezentându-și și lotul. Din acesta fac parte 5 fotbaliști proveniți de la Corona: portarul Mutu, Burlacu, Dumbravă, Drăgoi și Leonte. Acestora li se adaugă, printre alții, Horia Popa, fostul căpitan al SR Brașov, Rareș Sburlea – venit împrumut de la Kids Tâmpa, plus Vlad Mihalcea.

Veteranul goalkeeper Cezar Lungu, care ultima dată a evoluat la Concordia Chiajna, are o mare experiență competițională, putând da încredere unei formații tinere, dornice de afirmare.

George Ionuț Dragomir (foto 2) este așteptat să facă joncțiunea cu trupa „galben-negrilor”, Sepsi Sf. Gheorghe dându-și acordul pentru un împrumut pe o perioadă de un an. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 17 ani provine de la Făurei, unde a lucrat sub comanda lui Bănel Nicoliță.

Altfel, din câte am aflat, la FC Brașov există și un director sportiv (Șerban Moraru), și un manager sportiv (Mugurel Buga), însă, din ce ni s-a adus la cunoștință, cei doi vor avea atribuții diferite. În organigramă este bifată și funcția de secretar general, ocupată de un om de încredere al primarului Allen Coliban, un tânăr cu studii în străinătate, dar fără experiență în domeniul managementului fotbalistic… mioritic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare