Sport

FC BRAȘOV. Specialiști în derby-uri. La fel ca Juventus, UTA BD și Chindia, Foresta Suceava a plecat fără puncte de pe „Tineretului”- FOTO

  • fotbalFCBrasovForestaSuceava06_223547.JPG
  • fotbalFCBrasovForestaSuceava10_223552.JPG
  • fotbalFCBrasovForestaSuceava07_223549.JPG
  • fotbalFCBrasovForestaSuceava03_223542.JPG
  • fotbalFCBrasovForestaSuceava14_223541.JPG
  • fotbalFCBrasovForestaSuceava12_223554.JPG
  • corneltalnarantrenor2m_223556.jpg
 

Derby-ul etapei a 12-a a Ligii 2, FC Brașov – Foresta Fălticeni, a fost prefațat de un scandal fără rost început de președintele oaspeților, Dorin Goian, care i-a acuzat pe „stegari” că vor face tot posibilul să amâne confruntarea, din cauza faptului că mai mulți jucători au probleme medicale. „Îl știm cu toții pe Romică Pascu. Noi plecăm cu autocarul de la Suceava și facem 5 ore și jumătate, iar mâine la prânz ei vor face indigestie. Au doi jucători suspendați, iar unul este accidentat. Vor mult de tot să amâne meciul cu noi. Nu ne putem întoarce înapoi cu 20 de ani. Astfel de practici se făceau înainte”, a declarat Goian miercuri. Până la urmă, a fost doar o încercare de a ieși în evidență a fostului stelist, meciul disputându-se fără probleme, conform programării.

Duelul fotbalistic dintre echipele de pe locurile 2, respectiv 3, a fost unul bun, peste media Ligii 2 din România. Primele 10 minute au fost extrem de agitate. Oaspeții au deschis scorul în minutul opt. „Stegarii” au uitat să se apere la o aruncare de la margine, Dumitriu a scăpat singur cu Fl. Iacob și a înscris cu un șut la colțul scurt. După doar câteva secunde, Manole a ajuns la o minge în careulu Forestei înaintea portarului Niga, a fost agățat, iar Horațiu Feșnic, proaspăt purtător de ecuson FIFA, a dictat penalty. A transformat fără emoții Grigorie și a anulat avantajul „alb-verzilor”. Imediat, Istrati a ratat din opt metri, iar în minutul 25 ai noștri au rămas în inferioritate numerică, după ce Stan a fost eliminat pentru un cot în figură pe care i l-a aplicat în săritură lui Cerlincă. Brașovenii au cerut din nou penalty în minutul 31, pentru un presupus henț al lui Masella, dar Feșnic a lăsat jocul să continue. Cu două minute înainte de pauză, ai noștri au dat lovitura. Vl. Munteanu a șutat din unghi, Niga a respins în față, iar Istrati a trimis în plasă. Partea a doua a fost dominată de oaspeți, dar ocaziile mari le-au ratat tot „stegarii”. După o cursă de 80 de metri în care și-a pierudt pe drum toți adversarii, Goge nu a mai avut forța să finalizeze și a tras în Niga. Același Goge a trimis la o palmă de bară din centrerea lui Istrati, iar Răsdan a ratat și el din poziție excelentă și l-a enervat pe Cornel Țălnar, care nu a avut stare pe margine. Singura mare ocazie a sucevenilor a venit în minutul 85, Masella reluând cu capul peste poartă din șase metri.

Pe lângă victoria obținută deși au jucat în inferioritate numerică timp ce 65 de minute, trebuie remarcată organizarea „stegarilor” din acest meci și efortul depus de băieții lui Cornel Țălnar, care pare să aducă o echipă formată peste noapte la un potențial pe care nu mulți îl așteptau.

În clasament FC Brașov a egalat-o la puncte, 28, pe lidera Juventus București, care joacă astăzi, pe teren propriu, cu ASU Poli Timișoara. Pentru formația de la poalele Tâmpei urmează o nouă deplasare grea, la Brăila, după care vine un meci mai lejer, acasă, cu Metalul Reșița.

 CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” câștigă în 10 oameni derby-ul cu Foresta Suceava


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare