Sport

FC BRAȘOV. Sosiri, plecări…

  • martinov.jpg

Antrenorul Dan Alexa a adus din Banat doi jucători (deocamdată…) la FC Brașov.

Este vorba de Alexandru Martinov (foto), de la CSC Dumbrăvița, echipa care a scos-o pe CSM Reșița, antrenată chiar de „Chirurg”, din drumul către Liga 2. 

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a mai evoluat la… Hajduk Diniaș, Ripensia Timișoara, AS Peciu Nou, Voința Biled, ACS Carani, CSC Peciu Nou și Flacăra Parța, așa cum s-a specificat pe site-ul celor din Dumbrăvița.

Apoi, Rareș Lazăr, vasluian la origini, a jucat în stagiunea trecută la Poli Timișoara, împrumutat fiind de Rapid București.

De asemenea, Alexa îl are în probe și pe atacantul Cosmin Ivan, președintele Marin Mitran anunțând – în fața presei brașovene, acum ceva vreme – că-i va propune tatălui fotbalistului funcția de manager general. Deocamdată, doar vorbe – FC BRAȘOV. Chestii dubioase…

Altfel, așa cum a informat liga2.prosport.ro, Dan Alexa a renunțat, pe lângă mulți tineri, la serviciile unor jucători cu oareșce nume, precum Horia Popa, fostul căpitan al celor de la SR Brașov, ori Robert Gherghe, adus în sezonul trecut de la CS Mioveni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button