Sport

FC BRAŞOV. Situaţia rămâne delicată!!! Se poate ajunge la faliment!!!

 

Decizia de ieri a Tribunalului Braşov, care a respins cererea Top Expert SPRL de a reveni administrator judiciar la gruparea „stegară”, nu este definitivă. „Aceasta este executorie, dar poate fi atacată la Curtea de Apel”, ne-a relatat Alexandru Cosmin Gheorghe, actualul administrator judiciar de la FC Braşov.

Situaţia la FC Braşov rămâne delicată, atât din cauza luptelor la nivel administrativ, a lipsei banilor, cât şi a faptului că nu există (încă) un plan de reorganizare depus la judecătorul sindic.

„Singurul care poate face acest plan de reorganizare (conform ultimei decizii din instanţă – n.r.) este creditorul majoritar ICIM (reprezentat de Top Expert SPRL – n.r.). Dacă acesta nu va mai fi depus, probabil că se va ajunge la faliment. Eu am discutat mai demult cu Marian Brescan (asociat coordonator la Top Expert SPRL – n.r.), care mi-a spus că planul de reorganizare este întocmit, însă nu ştiu dacă va fi şi depus la instanţă. Următorul termen privind planul de reorganizare al FC Braşov este 31 ianuarie, când se va judeca solicitarea Finanţelor Publice, care susţin că ICIM nu ar fi trebuit repus în termen de a formula planul de reorganizare”, a explicat Alexandru Cosmin Gheorghe.

În ceea ce priveşte staff-ul administrativ al FC Braşov, care a crescut spectaculos în ultima vreme, acesta va fi redus considerabil. Astfel, potrivit informaţiilor noastre, vor rămâne doar 4 persoane salariate, administratorul Stadionului „Tineretului”, contabilul, team-managerul şi secretara. Ceilalţi fie îşi vor da demisia, fie li se vor restructura posturile.

„Eu nu iau decizii din punctul acesta de vedere. Administratorul special (Vasile Dochiţa – n.r.) va analiza situaţia şi va decide cine trebuie să rămână. Eu am tras un semnal, că anvelopa salarială este prea mare pentru situaţia în care se află clubul”, a mai specificat Alexandru Cosmin Gheorghe.

Foto: Alexandru Cosmin Gheorghe, aministratorul judiciar, şi Vasile Dochiţa, administratorul special al grupării FC Braşov

CITEŞTE ŞI: FC BRAŞOV. Alexandru Cosmin Gheorghe rămâne administratorul judiciar al clubului „stegar”. Tribunalul Brașov a respins cererea Top Expert

UPDATE. FC BRAȘOV. „Stegarii” au rămas fără președinte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare