Sport

FC BRAȘOV. Și suporterii au fost trădați

 

În toată Liga 2 chiorăie mațele de foame, majoritatea cluburilor fiind sub spectrul falimentului, zgâlțâite de vorbele goale ale reformistului teoretician Răzvan Burleanu.

La FC Brașov, după ce patronul a stors gruparea ca pe o rufă uzată, un medic iubitor de „galben-negru” și politică a aruncat pe piață o vrăjeală cu niște italieni samariteni, fanii aruncându-se, naivi, în proiectul – apreciabil, de altfel – „Steagu’ nu moare”. Au strâns circa 5.000 de lei, pe care i-au dat, cu sufletul curat, jucătorilor plângăcioși cu sânge de actori mercenari. Ăia transferați în acest an, cu Andor în frunte, primiseră niște bani frumoși la… „instalare”. Chinuit, a venit calificarea în play-off, Tribunalul a zâmbit cu o amânare, iar speranțele unei promovări cu iz salvator au început, timid, să renască. Numai că, în săptămâna premergătoare meciului cu UTA Bătrâna Doamnă, Adi Szabo a pregătit echipa la grătare, cârcotașii zic că au fost și stropite cu alcool, pentru a sfârâi mai tare, iar la Arad balonul de săpun s-a spart urât, în râgâieli de mici, înnebunindu-i pe toți suporterii de bine.  

Normal, au început să curgă-n valuri reacțiile ultrașilor frustrați, cu tentă transparentă de blat. Iată două comentarii elocvente – mai puțin acuzatoare, totuși -, postate pe site-ul www.steagu.ro: „Chiar credeți că la un club în situația asta, debandadă totală, faliment iminent, fără patron, fără conducător, jucătorii ar putea să-și vadă de treabă ca și cum nu s-ar întâmpla nimic? Blaturile sunt o consecință, poate dacă aveam o echipă formată 90% din fotbaliști crescuți aici… Singura soluție e un nou început, pe un nou drum, unul drept”; „Toți care am pus bani în ultima etapă am fost niște cretini care încă mai credem în povești, ăștia se **** pe noi urât și noi sperăm în continuare, n-au nici o demnitate…”.

Vineri cu Chindia Târgoviște, pe „Tineretului”, nocturna se va aprinde, probabil, pe un stadion pustiu, luminând hâd calea pierzaniei, plătită cu ultimul salariu și, bonus, autograful juniorului Vlad Olteanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button