Sport

FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren, dar parteneri în fapte bune!

 

Copiii bolnavi din Braşov ar putea avea un nou loc de joacă la Spitalul de Pediatrie de la poalele Tâmpei. Asta şi cu ajutorul suporterilor de la FC Braşov, a oamenilor de bine în oraş, dar și al fanilor Stelei.

FC Braşov, împreună cu Asociaţia Magic, cei care au adus zâmbetul pe feţele a mii de copii cu boli grave, fac primul pas. 
 
La meciul de vineri, pe care jucătorii braşoveni îl dispută acasă cu Steaua, orice suporter poate dona o mică sumă pentru a se putea amenaja un loc de joacă în curtea Spitalului de Copii din Braşov. 
 
Chiar dacă sunteţi suporteri stegari sau stelişti, rivalitatea trebuie să rămână în incinta stadionului, nu şi dincolo de porţile lui. Astfel, piticii din Braşov pot avea un nou loc unde să îşi petreacă puţinele clipe de joacă dintre tratamente şi operaţii.
 
Vineri, la porţile Stadionului „Tineretului”, dar şi în tribune, vor fi urne unde iubitorii sportului pot pune mână de la mână pentru a strânge fondurile necesare ridicării acestui nou loc de joacă.    
 
În tribune vor fi şi membrii Asociaţiei Magic, care vin să unească cele două galerii pentru acest mic gest la care fiecare dintre noi putem să contribuim.
 
FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren dar parteneri în fapte bune!
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare