Sport

FC BRAȘOV și primarul Allen Coliban!… SUPĂRAREA unui cunoscut sportiv de la poalele Tâmpei

 
Dan Iliescu, fost schior alpin de performanță, un apreciat antrenor (ex-Corona Brașov), este (și) un mare iubitor al fotbalului de la poalele Tâmpei. El – și nu numai – s-a simțit înfuriat după ultimul eșec al celor de la FC Brașov în campionat, 1-2 cu FC Hermannstadt pe „Tineretului” – FC BRAȘOV – FC Hermannstadt – La omu’ „sărac”… & FC BRAŞOV. Săracii oameni bogaţi, radiografiind „creația fotbalistică” a primarului Allen Coliban.
 
„Onor domn primar, pe care din păcate l-am votat și eu, a transferat secția de fotbal de la Corona la clubul lui de curling, denumind-o Steagu Renaște… Bineînțeles că această echipă nu are nici o legătură cu adevăratul Steagu – ASR finanțat de suporterii brașoveni. Sigur, fiecare susține și ajută pe cine dorește, problema mea este că în campania electorală nu lipsea de la nici un meci al stegarilor, era veșnic pe Tineretului cu fularul galben-negru la gât, promițându-le suporterilor ajutorul în cazul în care va ajunge primar. Oare nu mai există nici un politician indiferent de partid care după ce ajunge în funcția dorită să se țină de ce a promis, să lucreze în sprijinul cetățeanului? Da, știu, tot mai mulți votanti a lui suntem dezamăgiți, dar trebuie să așteptăm încă 4 ani până să încercăm altceva…
 
P.S. Steagu Renaște e pe locul 16 în Liga 2, la un pas de barajul ce duce în Liga 3…”, a comentat Dan Iliescu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button