Sport

FC BRAȘOV și oportunitatea numită Ripensia / UPDATE. Amical cu…

  • fcbvripensia.jpg
 

UPDATE. Profitând de întreruperea campionatului, cauzată de meciurile echipei naționale, FC Brașov va susține sâmbătă un meci amical, de la ora 12.30, pe Stadionul „Tineretului”, cu FC Hermannstadt, formație aflată în play-off-ul Ligii 2, cu speranțe la promovare.

…………………………………………………………………………………………………..

Așa cum am mai relatat, FC Brașov are o șansă imensă să scape și de baraj! DETALII…

După cum a promis la finele meciului pierdut cu echipa pregătită de Călin Moldovan, antrenorul Florin Fabian a demisionat de la conducerea tehnică a grupării Ripensia Timișoara. Secundul Iulian Muntean îl va înlocui.

„Ca urmare a deciziei conducerii clubului de a anunța în cursul săptămânii trecute, atât stafful, cât și jucătorii faptul că Ripensia va evolua din sezonul viitor în Liga 3, am decis în mod natural și de comun acord încetarea colaborării. Obiectivele fundamentale agreate inițial au fost schimbate radical, și anume, de la angajamentul menținerii echipei în liga secundă pentru acest sezon (fapt îndeplinit), la crearea unei echipe competitive pentru atacarea unui loc de play-off în sezonul următor. Momentul anunțului a fost total inoportun, înaintea meciului cu FC Brașov, acesta afectând din punct de vedere sportiv și moral randamentul echipei, trebuind să fie declarat la finalul campionatului”, a declarat Fabian pentru Liga2.ro.

În acest moment, Ripensia ocupă locul 3 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 la fotbal, având 25 de puncte, cu 8 mai multe decât FC Brașov, aflată pe poziția a 5-a, de baraj. Asta cu 6 etape înainte de final (fiecare formație va mai susține 5 partide).

Șansa celor de la FC Brașov depinde și de cum vor aborda jucătorii Ripensiei restul meciurilor, știind că, indiferent de rezultate, aceștia vor ajunge în al treilea eșalon. Mulți dintre ei sunt cu gândul la viitorul lor profesional, căutându-și noi angajamente.

De văzut ce se va întâmpla… 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare