Sport

FC BRAȘOV și-a luat fundaș din Liga 1 (foto 2)! A fost internațional de juniori

  • robertgherghe.png
 

FC Brașov a reușit să transfere un fundaș central de la o echipă din Liga 1, după ce varianta aducerii lui Mihai Leca (FC Argeș) nu s-a mai realizat.

Noua achiziție a „galben-negrilor” este Robert Cristian Gherghe, în vârstă de 25 de ani, de la CS Mioveni. El are în palmares 6 meciuri disputate pentru echipa națională U19 a României, iar în carieră a mai trecut pe la FC Olt, FC Voluntari II și Metaloglobus București.

Altfel, așa cum am aflat, Ioan Mărginean, președintele celor de la FC Brașov – Steagu’ Renaște, n-a reușit să se întâlnească ieri cu primarul Allen Coliban pentru a discuta și despre eventuala schimbare a antrenorului Ilie Stan – FC BRAȘOV. ANTRENOR SURPRIZĂ (foto 2), pe filiera USR?!… – după rușinea de meci cu Unirea Slobozia – UMILINȚĂ, numele tău e FC BRAȘOV! I-au… SLOBOZIT!. În aceste condiții, mai mult decât probabil, „Iliesta” rămâne în fruntea băncii tehnice cel puțin încă o săptămână, urmând a pregăti și partida din deplasare cu Ripensia Timișoara, contând pentru etapa a 4-a a Ligii 2.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button