Sport

FC BRAȘOV și… 5 penalty-uri neacordate! Ce a spus Dan Alexa după meciul de la Timișoara

  • alexa.png
 
După disputa de astăzi de la Timișoara, încheiată 0-0 (FC BRAȘOV, remiză și cu Poli Timișoara, în inferioritate numerică), în etapa a 3-a din Liga 2, Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a declarat: „A fost un meci cu două reprize diametral opuse. În prima repriză am arătat rău, iar Timișoara a avut 2-3 ocazii de a înscrie. În cea de-a doua repriză am început mult mai bine, am avut situații prin Lambrinoc și Chică Roșă, apoi a venit acea eliminare, unde din penalty-ul nostru i s-a dat al doilea galben lui Lambrinoc. Am jucat în 10 oameni aproape 35 de minute, dar, chiar și așa, am ratat, cred eu, ocaziile mari ale reprizei prin Sorsa și Fustar. Sigur, în ultimele minute timișorenii au avut o bară prin Ignea, dar, una peste alta, e un rezultat echitabil. Sunt mulțumim de repriza a doua, unde am avut atitudine și determinare”.
 
Apoi, Dan Alexa s-a luat de arbitrii care au condus-o până acum pe FC Brașov în actuala stagiune de campionat: „O problemă cu care mă confrunt este că e al cincilea penalty pe care îl avem în 3 etape. Sigur, greșelile sunt omenești, înțeleg arbitrii, dar dacă din cele 5 ni s-ar fi dat măcar 2, cred că alte puncte am fi avut acum”.
 
În final, antrenorul „galben-negrilor” s-a arătat optimist, punctând: „Ne așteaptă un meci cu Ripensia, un meci important, unde trebuie să luăm cele 3 puncte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button