Sport

FC Braşov se prezintă la meciul din Cupa României. Conducătorii tac în aşteptarea deciziei primarului Coliban

FC Braşov a fost lovită ieri de verdictul nefavorabil de la TAS, care a spulberat orice şansă de a continua în Liga 2.

Deşi a trecut ceva timp de la aflarea verdictului, care la club a ajuns încă de duminică, e linişte totală la FC Braşov.

Conducerea tace suspect şi clubul nu a ieşit cu un comunicat în care să explice cauzele care au dus la acest dezastru şi ce se va întâmpla. Va continua echipa în Liga 3, deşi în acest moment nu are buget, sau urmează desfiinţarea?

Deşi am încercat să obţinem un punct de vedere oficial, Cristian Măţău, secretarul general care a preluat atribuţiile preşedintelui după ce Marin Mitran a plecat, nu pare dispus să vorbească. Am cerut un punct de vedere şi în Primărie, încercând să aflăm opinia primarului Allen Coliban, omul din spatele dezastrului, dar şi acolo e linişte.

Managerul general, Bogdan Petric a fost singurul care a răspuns, precizând că la această oră nu poate spune nimic oficial, dar s-a arătat convins că „va exista un comunicat”.

Întrebat dacă echipa se va prezenta la meciul de mânie cu Odorheiu Secuiesc din Cupa României, Petric a răspuns „100% se merge la meci”, dar nu a menţionat cu ce antrenor şi cu ce jucători.

Probabil, se va miza pe o echipă formată din juniori din propria pepinieră pentru a evita sancţiunile, în aşteptarea deciziei primarului Allen Coliban, cel care va decide soarta FC Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare