Sport

FC BRAȘOV. Se caută un atacant din străinătate

 

Sub comanda antrenorului Ilie Stan (foto), jucătorii de la FC Brașov încep astăzi, de la ora 11.00, săptămâna de pregătire. „Galben-negrii” evoluează sâmbătă, tot de la ora 11.00, la Avrig, împotriva altei echipe nou-promovate, cea din Șelimbăr. Meciul contează pentru etapa a 6-a a Ligii 2.

Până la urmă, împrumutul atacantului Denis Rusu la „new” FC Brașov nu s-a mai perfectat, acesta rămânând la CFR Cluj, în lotul lui Dan Petrescu.

Singurul „făcut” pe final de mercato este mijlocașul Vasile Constantin, cedat de CS Universitatea Craiova până la finele sezonului. 

Din informațiile noastre, dintre cei doi croați aflați în pregătire la FC Brașov, doar fundașul central Ivan Fustar ar semna un contract, atacantul Milos Jovcic urmând să-și caute altă formație. 

Președintele Ioan Mărginean se află în discuții cu diverși impresari pentru aducerea la FC Brașov a unui vârf de atac străin, liber de contract, cu eficiență în fața porții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare