Sport

FC BRAȘOV. Se caută… / A sosit Chică Roșă!

  • chicarosa.png

În lotul echipei FC Brașov a sosit ieri Andrei Chică Roșă (foto) – FC BRAȘOV. Jucătorul pentru care INSISTĂ Alexa…, atacantul dorit cu insistență de antrenorul Dan Alexa.

Acum, cel poreclit „Chirurgul” de pe vremea în care era jucător are o altă problemă, mai ales după ce Maric a plecat de la FC Brașov. Caută cu înfrigurare doi fundași centrali (are doar doi în lot, Fustar și Burlacu), având în vedere că este un adept al sistemului 1-3-5-2.

Sunt și vești bune privind gruparea „galben-neagră”, anunțându-se că astăzi vor intra în cont cei 800.000 de euro aprobați de Consiliul Local acum ceva timp, bani din care se vor achita și salariile restante.

Altfel, după amicalul ce-l va susține în această după-amiază, în deplasare, cu FC Hermannstadt, nou-promovată în Liga 1, formația FC Brașov va intra de luni în cantonament la Hanul Mureșenilor, în Săcele, parte din antrenamente urmând a le efectua la Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare