Sport

FC BRAȘOV. „Să vină banii la băieți”!

  • limoniu_2.jpg
 

Celebrul refren din vestiare, după o victorie importantă (nu e vorba de: 3-0 PENTRU FC BRAȘOV! Situația LA ZI din play-out-ul Seriei B a Ligii 2…), se poate aplica și la FC Brașov. 

Președintele Ioan Mărginean le-a promis că le achită jucătorilor, neplătiți de la începutul anului, salariul pe luna ianuarie, precizând în conferința de presă de astăzi: „Suntem o echipă aflată în directa subordonare a Primăriei şi a Consiliului Local, aşa că nu depinde strict de noi când se virează banii. Ce ştiu sigur e că se fac eforturi ca plățile să fie la zi. Avem, însă, întârzieri de 3 luni, din cauza faptului că nu a fost aprobat bugetul municipiului Braşov. Dar, pot să anunț că mâine se va achita remunerația pe luna ianuarie. Jucătorii nu au, însă, absolut nici o scuză să nu îşi dea viața pe teren. Au printre cele mai bune condiții de pregătire din Liga 2”.

Vizavi de datoriile avute față de diverse persoane, în special la Ilie Stan, fostul antrenor, „Limoniu” a precizat: „Litigiile vor fi stinse, avem banii prinși în buget. Problema e, aceste litigii știm oare ale cui sunt? Dacă vom căuta vinovați în spate, ce câștigăm? Eu știu cine sunt principalii vinovați, dar am spus că iau toată această situație pe mine și spun că sunt principalul vinovat. Un lucru este cert, s-au făcut niște greșeli elementare în vara trecută”.

Indirect, Mărginean a „țintit” spre primarul Allen Coliban – știți toată tevatura cu Scotch-ul metamorfozat și cu plecarea poticnită…

În altă ordine de idei, președintele FC Brașov a anunțat că va fi mărit bugetul destinat pregătirii copiilor și juniorilor. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare