Sport

FC Brașov s-a testat cu Ceahlăul / Scorul…

FC Brașov a susținut astăzi un meci amical cu Ceahlăul Piatra Neamț. Partida, disputată pe Stadionul „Tineretului”, s-a încheiat 1-1. Golul gazdelor a fost marcat de Ștefan Blănaru, din penalty. Nemțenii au egalat în ultimele momente ale jocului.

FC Brașov, formația antrenată de Dan Alexa, a început partida în formula: Micu – Sorsa, Fustar, Oltean, Dumbravă – Lascu, Izata, V. Constantin, C. Popescu – D. Spătaru, Blănaru. Pe parcurs au intrat și ceilalți componenți ai lotului.

„A fost un meci pe o căldură sufocantă. Nu a avut ritm. Am avut momentele noastre bune, Ceahlăul a avut în multe momente posesia, dar noi am avut 3 bare. Repriza a 2-a, din minutul 70, trebuia să dau minute tuturor jucătorilor. Sunt mulțumit de joc, sunt mulțumit, pentru că am avut un amical util. E parte din procesul de pregătire. O să analizez faza ultimului gol, e inadmisibil să primești gol dintr-o fază fixă. Bine că se întâmplă într-un meci amical, trebuie să corectăm”, a declarat antrenorul Dan Alexa la final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] portar la FC Brașov – în staff-ul lui Cosmin Contra, în Arabia […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare