Sport

FC BRAȘOV. Romică Pașcu, despre Bodea!!! VORBE DURE…

Conducerea „stegarilor” așteaptă un răspuns de la autoritățile locale: vor sau nu să ajute financiar echipa?!

 

Președintele onorific al grupării „stegare” a fost invitat, iar, la Sport Total FM, unde a discutat despre echipa de care este atașat.

Chestionat cu privire la plecarea antrenorului Cosmin Bodea, una produsă cu scântei după numai trei etape scurse din noul sezon al Ligii 2, Romeo Pașcu a relatat: „Nu vreau să mai vorbesc despre acest Bodea. Dumnezeu să-i dea sănătate și noroc. Tot eu l-am adus la Brașov de la Bihor și ca jucător… L-am adus ca antrenor la Brașov, pentru că am crezut că a invățat ceva după episoadele Tg. Mureș, de unde l-au dat afară, Tr. Severin, de unde l-au dat afară, Satu Mare, de unde l-au dat afară… A învățat numai rele. Nu vreau să mai aud de numele lui… Eu l-am adus, eu i-am cerut demisia… Și suporterii au strigat să-l dăm afară pe Bodea, spuneau că e cel mai slab antrenor”.

Totodată, Romeo Pașcu crede că FC Brașov va primi ajutor financiar din partea Primăriei – acum existând un cadru legal, deși în trecut au fost unele scurtcircuite între părți.

Pentru sursa citată, el a punctat: „Legea a fost aprobată și trecută în Monitorul Oficial. Primăriile care nu vor să o pună în practică, se tem… La anii pe care-i am, am să sprijin conducerea FC Brașov ca să facă demersurile necesare către Primăria Brașov și Consiliul Local. Și clubul trebuie să primească un răspuns, dacă autoritățile locale vor să ajute sau nu vor să ajute echipa”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare