Sport

FC Brașov, rezultat pozitiv la Timişoara. Urmează derby-ul din Cupa României cu SR Braşov

  • ripensiafcbv1.png
  • ripensiafcbv.png
  • ripensiafcbv.jpg
 

După ruşinea cu Unirea Slobozia, FC Braşov a arătat mai bine în duelul din deplasare cu Ripensia Timişoara, din runda a patra a Ligii 2 la fotbal.

Prima repriză a partidei din Banat a fost una echilibrată, în care gazdele au deschis scorul în urma singurei faze de poartă. În minutul 29, Golda a înscris cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă. În replică, Iurcu a fost aproape să egaleze, dar a şutat slab din interiorul careului şi portarul Rus a reţinut. În partea a doua, FC Braşov a fost echipa mai bună şi a egalat meritat. Horia Popa a transformat, în minutul 55, o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obţinut-o. Braşovenii au avut pe final chiar şansa victoriei, dar Mihalcea a ratat incredibil din 8 metri. Apoi, în minutul 90, Ripensia a avut o bară…

Astfel, după patru runde, FC Braşov are 3 puncte în clasament.

……………………………………………………………………………………………………

Alte rezultate din Liga 2, în meciurile desfășurate astăzi, de la ora 11.00: Dacia Unirea Brăila – Astra Giurgiu 1-1; Dunărea Călăraşi – FC Buzău 0-3; Unirea Constanţa – Politehnica Timişoara 0-2; Unirea Dej – Comuna Şelimbăr 3-0.

……………………………………………………………………………………………………

Minutul 90+4 – Final. FC Braşov obţine un punct din meciul cu Ripensia Timişoara. 

Minutul 86 – Mihalcea ratează o ocazie mare. Singur la 8 metri, mijlocaşul braşovean trage modest şi Rus reuşeşete să respingă. 

Minutul 82 – 2 schimbări la FC Braşov. Ies Roşu şi Iurcu, intră Negrean şi Lascu.

Minutul 80 – Schimbare la Ripensia. Iese Piftor, intră Pădurariu.

Minutul 69 – 2 schimbări la FC Braşov. Ies H. Popa şi Boţia, intră Codrea şi Mihalcea.

Minutul 62 – Sabău execută bine o lovitură liberă, dar portarul gazdelor, Rus, respinge. FC Braşov domină repriza a doua. 

Minutul 57 – 4 schimbări la Ripensia. Au ieşit Mitrov,  V. Macrițchi, Stoica şi Lalic, au intrat Gladun, Vidrăşan, Ene şi Rotea.

Minutul 56 – GOL FC Braşov. H. Popa transformă fără probleme lovitura de la 11 metri. 1-1.

Minutul 55 – Penalty pentru FC Braşov. H. Popa este faultat de V. Macrițchi. 

Minutul 51 – H. Popa reia cu capul pe lângă poartă, după o centrare de pe partea stângă. 

Minutul 50 – Schimbare la FC Braşov. Mitroi îl înlocuieşte pe Iorga. 

Minutul 46 – A început repriza a doua. 

Minutul 45+1 – Pauză la Timişoara. Meci anost în primele 45 de minute. FC Braşov a arătat mai bine decât în meciul cu Slobozia, dar gazdele sunt în avantaj. 

Minutul 37 – Iurcu are şansa să egaleze, dar trage slab din interiorul careului şi portarul Rus reţine. 

Minutul 29 – Gol Ripensia. Golda înscrie cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă. A fost prima ocazie a gazdelor. 1-0.

Minutul 20 – Nici un şut pe poartă, nici o fază periculoasă până acum. 

Minutul 10 – Echilibru în primele 10 minute, fără faze de poartă. 

Minutul 1 – A început meciul. 

 

FC Braşov: Lungu – Sburlea, Gherghe, Sabău, Dumbravă, Leonte, Iorga, H. Popa, Roşu, Boţia, Iurcu.

Rezerve: Gîrniţă, Mitroi, Cîrstian, Codrea, Motroc, Lascu, Mihalcea, Anton, Negrean.

 
Ripensia Timișoara va trimite pe teren „11”-le: Rus – A. Macrițchi, Țiereanu, Lalic, Friedrich, Coulibaly, V. Macrițchi, Stoica, Mitrov, Piftor, Golda. Rezerve sunt: Mosoarcă, Moraru, Glaudun, Vidrășan, Stoi, Taras, Rotea, Pădurariu, Ene.
……………………………………………………………………………………………….
 
Dacă Ilie Stan, antrenorul celor de la FC Brașov – Steagu’ Renaște, n-a mai organizat nici o conferință de presă înaintea plecării de ieri dimineață a echipei „galben-negre” la Timișoara, în schimb, Cosmin Petruescu, tehnicianul Ripensiei, a punctat înaintea disputei care va începe în această dimineață, de la ora 11.00, pe Stadionul „Electrica”: „Am face o foarte mare greșeală dacă am analiza Brașovul doar prin prisma ultimului rezultat (n.r. 0-6, cu Unirea Slobozia). Am avut grijă să le dăm jucătorilor toate informațiile de care au nevoie pentru a obține toate cele trei puncte”.
 
La FC Brașov va absenta Burlacu, suspendat, în timp ce de la Ripensia nu vor putea juca: fundașul dreapta Sturzu (suspendat), stoperul Rogac și atacantul Sokovic (accidentați), conform contului de Facebook al grupării bănățene.
 
Partida Ripensia Timișoara (5 p) – FC Brașov (2 p), contând pentru etapa a 4-a a Ligii 2, va fi arbitrată la centru de Mircea Ardelean (Arad), ajutat la cele două tușe de Ioan Corb (Satu Mare) și Daniel Lar (Baia Mare). 
 
Observatori au fost delegați: Vasile Marc (Cluj) și Cristian Petropulos (Alba).
 
Până acum, din această rundă, s-a jucat un singur meci: Metaloglobus București – FC Hermannstadt 1-1, sibienii fiind, momentan, pe primul loc, cu 10 puncte.
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button