Sport

FC BRAȘOV. Proiectul fanilor „stegari” poate avea succes! „Oricând, voi ajuta fără nici o pretenție”!

 

După cum se știe, fanii „stegari” sunt deciși să înființeze o echipă nouă, curată, care să plece de la zero și care în viitor să readucă Brașovul pe prima scenă a fotbalului românesc. Inițiativa este una lăudabilă, dar pentru a avea rezultatele așteptate va fi nevoie și de implicarea mediului de afaceri, și de cea a autorităților locale.

Vasile Dochița, cel care a făcut tot ce a depins de el în ultima perioadă pentru ca FC Brașov să nu dispară, a precizat că se va implica și va ajuta necondiționat noua echipă a orașului.

„Dacă în alte părți acest model a fost posibil, de ce să nu reușească și la Brașov?!… Cei care vor face această nouă echipă pot conta pe mine. Întotdeanua eu voi ajuta fără a avea vreo pretenție. Cred că sunt și alți oameni de afaceri care iubesc fotbalul și care s-ar putea implica. Apoi, este clar că și autoritățile locale trebuie să vină lângă acest proiect”, ne-a declarat Vasile Dochița.

Pe acest subiect, omul de fotbal Paul Enache, consilier județean, a punctat: „Eu sunt de acord cu proiectul. Este o inițiativă lăudabilă a acestor băieți. Totuși, trebuie să înțeleagă că nu se poate reuși fără sprijinul Consiliului Local și al Consiliului Județean. Fotbalul trebuie susținut la Brașov, așa cum se întâmplă cu alte sporturi în oraș. Totodată, sper că și oamenii de afaceri vor veni și se vor implica în acest proiect. Ar fi păcat ca Brașovul să nu aibă o echipă nouă, care să plece de la zero, cu o structură clară și cu un centru de copii și juniori puternic”.

De asemenea, Laszlo Balint, fost jucător și antrenor la FC Brașov, a menționat: „Inițiativa este una de apreciat și sper că va reuși, chiar dacă eu am câteva rețineri, întrucât, în afară de acest grup de suporteri, mai mereu în ultimul timp stadionul a fost gol. La Brașov, mulți au venit lângă echipă doar în momentele bune, nu și când a fost greu. M-aș bucura să reușească și chiar îi felicit pe cei care au gândit acest proiect. Inițiativa lor ar trebui să reprezinte punctul de plecare și să atragă oameni de afaceri, dar și autoritățile locale. Acum există și cadru legal pentru ca acestea să ajute și fotbalul. Un aspect important este că la Brașov avem o arie de selecție foarte mare. Sunt mulți copii extrem de talentați, care nu au unde să facă pasul spre profesionism. Eu sunt «stegar» până în măduva oaselor, sunt crescut aici și normal că aș vrea să ajut. Dacă voi fi dorit ca antrenor, cu siguranță aș accepta”.

FOTO: steagunumoare.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button