Sport

FC BRAȘOV. Primii jucători plecați!!!…

 

După anunțul administratorului special al grupării „stegare”, Vasile Dochița, anume că orice fotbalist din lot este liber să plece – avându-se în vedere situația financiară critică, primii doi sportivi au spus „la revedere” lotului antrenat de Cornel Țălnar.

Aceștia sunt atacantul moldovean Sergiu Istrati (foto) și Robert Moldoveanu, un vârf care a fost împrumutat de FC Dinamo până la finalul sezonului. Probabil, vor urma și alte „dezertări”.

Altfel, pentru meciul susținut sâmbătă în Liga 2, de la ora 11.30, în deplasare, la Snagov, cu Metalul Reșița, echipa brașoveană va pleca în ziua jocului, cu pachețelele de mâncare pregătite.

Conducerea așteaptă, în continuare, tranșa de bani pe care Steaua (FCSB) trebuie să o achite în cazul Chipciu pentru a le da salariile restante jucătorilor „stegari”, iar despărțirea să fie făcută pe cale amiabilă.

Apoi, ce se va întâmpla cu FC Brașov, Dumnezeu cu mila…

CITEȘTE ȘI: „STEAGU’ NU MOARE”, la Tribunal!!! În realitate, FC BRAȘOV se chinuie să supraviețuiască, măcar până la finalul sezonului!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare