Sport

FC BRAȘOV. Petre Goge, gol și pasă decisivă la Sânmartin. „Stegarii” au luat trei puncte importante din confruntarea cu Luceafărul Oradea

 

Pentru „stegari”, confruntarea de astăzi, de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, din etapa a 18-a a Ligii 2, era una în care orice alt rezultat în afara victoriei i-ar fi îndepărtat de lidera Juventus București, iar o înfrângere i-ar fi putut scoate din lupta pentru prima poziție. Totodată, Sepsi Sf. Gheorghe are un meci ușor în această rundă, acasă cu Reșița, și ar fi putut profita de un eventual pas greșit al „galben-negrilor”. Până la urmă a fost meciul lui Petre Goge, care a marcat un gol și a dat o pasă decisivă, iar FC Brașov s-a impus cu 2-1.

Formația lui Cornel Țălnar a început în atac disputa de la Sânmartin, dar Istrati și Băjan au irosit primele oportunități de gol. După ce Vlad Munteanu și-a încercat și el șansa, dar nu a putut să îl învingă pe portarul Pap, ai noștri au reușit să deschidă scorul cu un gol spectaculos. Grigorie i-a pasat în careu lui Goge, care a tras puternic din unghi, iar mingea a ajuns în poartă după ce a lovit și transversala. În partea a doua, „stegarii” au preferat să apere avantajul minim, au acceptat dominarea gazdelor, iar în atac au contat foarte puțin. Orădenii au pus presiune, dar defensiva brașoveană a rezistat. În minutul 79, după o fază care nu anunța nimic, oaspeţii s-au desprins pe tabelă. Goge a primit mingea dintr-un aut, a reușit să îi paseze lui Istrati, care nu a ratat din marginea careului mic. Scorul final, 2-1 pentru FC Brașov, a fost stabilit cu patru minute înainte de expirarea timpului regulamentar de Păcurar, care a marcat și el un gol de generic, șut în vinclu de la 18 metri.

După acest succes, FC Brașov a revenit pe locul secund al clasamentului, cu 34 p, la două lungimi de lidera Juventus București și la trei în fața grupării de pe locul al treilea, Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două vor juca mâine în această etapă. Juventus o va întâlni pe Dacia Unirea Brăila, în timp ce Sepsi se va duela cu Metalul Reșița. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. FC Brașov, misiune îndeplinită. „Stegarii” revin pe locul secund al clasamentului după succesul cu Luceafărul Oradea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare