Sport

FC BRAȘOV, pe primul loc!

  • frfotbal.png
 
Este vorba de juniorii Under 16 ai grupării FC Brașov, care s-au impus cu 1-0, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe (Ciorîia, de la 11 metri), și sunt pe primul loc în play-off-ul Ligii Elitelor, etapa a 5-a. Ei au șanse însemnate de a accede la turneul final al Ligii Elitelor U16, unde se vor confrunta pentru supremație cele mai valoroase 4 formații din țară.
 
Fotbaliștii braşovenii sunt neînvinşi în actualul sezon al Ligii Elitelor U16, atât în campionatul regulat, cât şi în play-off.
 
„A fost un meci bun făcut de băieți, am avut atitudine și determinare, am avut ocazii clare în ambele reprize de a înscrie, iar aceste ratări ne-ar fi putut costa la final, când adversarul ar fi putut egala. Trebuie să fim mult mai atenți la finalizare. Ținând cont că a fost primul meci oficial din acest an, suntem multumiți de evoluția echipei!”, au declarat antrenorii Ionuț Mitroi și Marian Cristescu, care au mizat pe: Chiriac – Ciucă, Dascălu, Pandele, D. Lazăr, Oct. Oprea, B. Racz, M. Popescu, Sileanu, Chelaru şi Ciorîia. Rezerve au fost: M. Tudose, Dima, Andron, Vâjoi, Răuţă, Galliano, S. Popescu, S. Racz şi Sezer.
 
În runda viitoare, FC Braşov U16 va evolua tot în deplasare, pe 26 martie, contra celor de la AFC Botoşani.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare