Sport

FC BRAȘOV. Pe filiera CFR Cluj… Alte noutăți

 

În aceste zile continuă discuțiile conducerii administrative cu unii jucători de la FC Brașov pentru rezilierea contractelor acestora. Antrenorul principal Călin Moldovan mai efectuează ședințe de pregătire, ușoare, înaintea intrării în vacanță. S-a stabilit ca reunirea lotului pentru reluarea pregătirilor, în vederea abordării cu succes a părții secunde din Liga 2, să aibă loc în data de 10 ianuarie.

Însă, pentru a evita retrogradarea, este imperios necesar ca lotul celor de la FC Brașov să primească întăriri. În acest sens, președintele Ioan Mărginean – care nu știe nimic despre eventuala sa înlocuire cu Marian Copilu (FC BRAȘOV. Cine ar fi noul președinte?!… SURPRIZĂ / FC BRAȘOV. Posibilul viitor președinte are și o condamnare în… CV! Despre ce e vorba?! Dar este și cetățean de onoare) – a vorbit cu cei de la CFR Cluj pentru a aduce la gruparea „galben-neagră”, eventual sub formă de împrumut, o serie de fotbaliști ce nu mai intră în vederile campioanei României. 

Altfel, așa cum am anunțat – FC BRAȘOV. Adrian Szabo, schimbare de direcție…, Adi Szabo va veni la FC Brașov pe funcția de director tehnic.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare