Sport

FC BRAŞOV. Paul Enache: „Se vor lua măsuri”!!!

 

După partida cu Juventus Bucureşti, „stegarii” au intrat în vacanţă, aşteptând să se clarifice lucrurile la vârful grupării, dar nu numai, după evenimentele petrecute în ultima săptămână.

Managerul general al FC Braşov, Paul Enache, a concluzionat că echipa este în descreştere şi nu în creştere, cum ar fi fost normal la final de an, precizând la Sport Total FM că „va fi o şedinţă de analiză şi se vor lua măsuri în ceea ce priveşte lotul de jucători”.

De asemenea, Paul Enache a declarat: „Sunt greşeli mari făcute din partea administraţiei, care au generat insuccese. Vom trage linie şi vom vedea dacă vom continua în acelaşi mod”.

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. „Războiul” declarațiilor de după Juventus – FC Brașov. Oprița: „În locul lui Țălnar veneam să câștig”; Țălnar: „El e doar maseur la echipă. Cară chelenul. Să discute cu maseurii mei”

BRAȘOV. K.O. în minutul 86. „Stegarii” au încheiat anul cu o evoluție modestă pe terenul liderei. Lupta pentru promovare continuă în 2017


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare