Sport

FC BRAȘOV. Paul Enache, DECLARAȚIE ȘOC: „Mi se amenință familia”!!!

 

Managerul general al grupării „stegare” a făcut o destăinuire șocantă la Sport Total FM: „Mai nou mi se amenință familia, dar am să vorbesc despre asta la un post de televiziune central despre modul cum anumite instituții ale statului nu fac nimic altceva decât să te distrugă ca om. Dacă era altul în locul meu, până acum și-ar fi pus lanțul de gât de vreo 5 ori!”.

Altfel, Paul Enache a menționat că a solicitat Federației Române de Fotbal să nu se mai joace cele două etape din returul Ligii 2 în acest an, din cauza terenurilor extrem de proaste, recomandându-le și celorlalți președinți de cluburi să facă același lucru.

Conducătorul grupării FC Brașov n-a uitat de comportarea slabă a formației antrenate de Cornel Țălnar la Clinceni, deși a admis că „am avut o brigadă de arbitri total nepregătită, o bătaie de joc”. El a precizat, de asemenea pentru sursa citată: „Băieții vor vedea banii după cum au jucat. E diferență mare între evoluțiile unor anumiți jucători. E de neînțeles acest mod de abordare, ceva se întâmplă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare