Sport

FC BRAȘOV, „până la ultimul centimetru de teren”! CALCULE…

  • fcbvripensia.jpg
 
După partida de la Timișoara, cu Ripensia (FC BRAȘOV, șansă imensă să scape și de baraj! DETALII…), Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, a declarat: „Aveam nevoie de această victorie, mai ales în primul meci din play-out. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru tot ce au făcut pe teren. Am început foarte bine jocul, am condus 2-0, am avut ocazii mari chiar de 4-0, după care, din aproape nimic, s-a făcut 2-2. Mă bucur că băieții au avut puterea să revină și am reușit să marcăm golul victoriei. Noi sperăm până la capăt, atâta timp cât sunt șanse matematice să scăpăm de retrogradarea directă, iar echipa va lupta până la ultimul centimetru de teren să ne salvăm de la retrogradarea directă”.
 
FC Brașov și-a consolidat locul 5 în clasament, de baraj, având 17 puncte. Unirea Constanța, ocupanta poziției a 6-a în play-out-ul Ligii 2 – de retrogradare directă, a rămas cu 11 puncte, după ce a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Unirea Dej. Locul 4 în serie, care asigură menținerea în eșalonul secund, este ocupat de Viitorul Pandurii Tg. Jiu – 24 de puncte.
 
În runda următoare, sâmbătă, 2 aprilie, FC Brașov va întâlni pe „Tineretului” liderul FC Buzău (35 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare