Sport

FC BRAŞOV. Optimism înainte de reluarea Ligii 2. „Prin dăruire şi spirit de sacrificiu, sunt sigur că putem avea rezultate bune”

  • fc_13.jpg

După o primă parte a sezonului dezastruoasă, în care a acumulat doar 12 puncte, FC Braşov este una dintre echipele ce luptă pentru evitarea retrogradării din Liga 2. Realist, braşovenii au şanse doar să acceadă în barajul de supravieţuire, salvarea directă fiind mai degrabă o utopie.

FC Braşov începe lupta pentru supravieţuire, care va fi una extrem de dificilă, cu o partidă la Iaşi, cu Poli, sâmbătă, de la ora 11.00.

„Toate meciurile vor fi de foc pentru noi în situația în care suntem în clasament şi va trebui să scoatem din orice meci maximum posibil. Venim după o perioadă lungă, de 7 săptămâni de pregătire. Băieții s-au pregătit foarte bine. Am văzut o implicare totală din partea lor, în tot ceea ce am făcut până acum. Vremea nu ne ajuta în România şi sunt fericit că am reuşit să avem acest cantonament în Turcia, unde am avut condiții foarte bune. Este clar că avem probleme de omogenitate. Mă refer la jucătorii noi, care sunt de puțin timp în lot. Dar mă bazez pe valoarea lor individuală, pe experiența lor, pe caracterul lor. Sunt convins, însă, că împreună cu jucătorii care au rămas din perioada de toamnă vom reuşi să facem o echipă puternică. Prin dăruire şi spirit de sacrificiu, sunt sigur că putem avea rezultate bune. Cât de mult spectacol vom face, asta nu ştiu, dar suntem motivați să dăm totul pe teren pentru puncte. Ceea ce vă pot garanta este că echipa va lupta pentru fiecare palmă de teren şi nu va ceda sub nici o formă în nici un meci pe care-l va disputa de acum încolo. Jucătorii care au venit sunt cei de care aveam nevoie şi nu ne mai dorim alți fotbalişti. Suntem mulțumiți cu ceea ce avem. Cu jucătorii pe care-i avem mergem la luptă. Avem mare încredere în băieți că împreună vom reuşi să scoatem echipa din situația în care este. Cu Iaşiul este primul meci oficial al anului şi mereu prima partidă este dificilă. Nu pot să spun eu dacă rivalii s-au întărit sau nu. Avem date despre ei, vom merge şi ne vom lupta pentru fiecare metru de teren”, a comentat tehnicianul Călin Moldovan.

„Toată echipa şi toți braşovenii m-au primit foarte bine. A fost excelent că am reuşit să ne pregătim în Antalya, în condiții deosebite. Am văzut echipa, avem jucători buni, de caracter, şi sunt convins că vom face lucruri bune împreună. Braşovul este un oraş frumos, dar eu am venit aici pentru fotbal, nu pentru distracție. Cel mai important este ceea ce fac pe teren. Este un avantaj pentru mine că sunt la echipă alți doi jucători croați, Fustar şi Tesija. E mai uşor pentru toți. Cred în salvarea echipei de la retrogradare”, a spus şi croatul Luka Maric.

În fine, căpitanul Radu Leonte a comentat: „Important este să vorbim pe teren. Acolo contează cel mai mult. Vreau să subliniez că în aceste săptămâni am progresat la capitolul organizare. Acest aspect o să ne fie de mare ajutor pentru perioada următoare. Suntem uniți şi ne dorim ca acest lucru să se vadă pe teren. La cum arată echipa acum, mă simt bine. Sunt încrezător că vom avea rezultate pozitive. Chiar am încredere mare în echipă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare