Sport

FC BRAŞOV. Optimism înainte de deplasarea la Brăila. „Sunt sigur că vom face un meci bun”

 

În runda a doua a Ligii 2, FC Braşov va juca sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu Dacia Unirea Brăila.

Despre confruntarea din week-end, tehnicianul Ilie Stan a punctat: „Ne aşteaptă un joc foarte greu. Îi ştiu foarte bine pe cei de la Brăila, e o echipă omogenă, agresivă. Au promovat în dauna celor de la Oţelul Galaţi. Au făcut o primă repriză foarte bună cu cei de la Şelimbăr, apoi în partea a doua au căzut puţin, iar adversarul a înscris de trei ori. Ne dorim să avem continuitate în exprimarea ofensivă din repriza a doua cu Viitorul Pandurii. E important pentru noi că am avut puterea să revenim de la 0-2. Sunt sigur că vom face un meci bun la Brăila. Rămâne ca Dumnezeu să îmi dea inspiraţie să aleg cel mai bun «11». Vom intra cu un singur target, să câştigăm cele 3 puncte. Suntem pe un drum bun, nu avem probeleme medicale. Putem creşte de la etapă la etapă. Am jucători care pun în practică ceea ce pregătim”.

„Mi-a fost dor de fotbalul din Liga 2. Sperăm să facem un sezon bun şi de ce nu să fim surpriza şi să terminăm în primele 6. E un campionat strâns, sunt echipe echilibrate. Va fi dificil la Brăila, sunt acolo jucători care au evoluat şi la Liga 1, cum sunt Patrik Petre, Raphael Stănescu. Sperăm să ne facem treaba şi să luăm cele 3 puncte. Căldura nu va fi un impediment, suntem bine pregătiţi”, a menţionat căpitanul Marius Burlacu, în timp ce Horia Popa a declarat: „Dacă vom lua părţile pozitive din meciul trecut, vom câştiga la Brăila. Mergem să luăm cele trei puncte şi antrenamentele din această săptămână ne dau încredere că vom reuşi. Obiectivul principal este ca echipa să acumuleze puncte, nu vreau să vorbesc despre mine. Îi mulţumesc lui «coach» că are încredere în mine şi de fiecare dată când voi intra cu aceeaşi atitudine. Mă bucur că am oportunitatea să joc din nou în Liga 2”.

FOTO: Dan Potor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button