Sport

FC BRAȘOV. Obligați să învingă…

 
Așa cum am relatat și ieri – FC BRAȘOV a aflat când va întâlni Steaua… Înainte, însă, are un obiectiv clar: 3 puncte din meciul cu Dunărea Călărași, echipa antrenată de Ilie Stan va juca sâmbătă pe „Tineretului”, cu Dunărea Călărași, în etapa a 7-a din Liga 2 fotbalistică.
 
„Evoluăm contra unei echipe cu experiență la nivel de Liga 2. După câte am auzit, au şi rivalii probleme în momentul de față cu finanțarea, cu lotul pe care îl au şi cu staff-ul tehnic, pentru că în ultima perioadă au schimbat vreo doi antrenori. Chiar şi aşa, nu ne va fi uşor, pentru că vor veni aici să scoată maximum, nu au ce pierde. Noi am arătat că jucăm până în ultimul minut şi, dacă vom reuşi să înscriem primii, alta va fi situația”, a declarat antrenorul Ilie Stan în conferința de presă de astăzi.
 
Fundaşul golgheter al Braşovului, Alexandru Sabău, a punctat: „Sper să mai ajut echipa cu goluri şi să nu mai primim goluri la faze fixe. Încercăm să nu mai facem greşeli şi să aducem victorii. Trebuie să ne deblocăm puțin, victoriile aduc victorii şi mergem mai departe”.
 
De asemenea, mijlocașul Vlad Mihalcea a subliniat: „Ne gândim la meci, ne dorim victoria, pregătirea a fost foarte bună. Simt bine băieții, începem să formăm un grup puternic. E greu în două-trei luni să formezi legături de joc, legături şi în afara terenului. Cu timpul, lucrurile acestea o să se vadă. Sper ca de sâmbătă, cât mai curând posibil”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare