Sport

FC BRAŞOV. O ultimă şansă

 

„Stegarii” au pierdut clar partida cu Olimpia Satu Mare, picând dezamăgitor de pe podiumul eşalonului secund. Chiar dacă antrenorul Cornel Ţălnar a căutat, la finalul întâlnirii, să le găsească scuze jucătorilor săi, că nu s-au putut pregăti pe terenuri normale, că n-au fost într-un stagiu de pregătire în străinătate, că s-au testat doar „cu bucătarii, cu blidarii şi cu oamenii de pe stradă” pe terenuri impracticabile (apropo, de ce nu s-au antamat verificări credibile cu Sepsi Sf. Gheorghe ori Poli Timişoara lui Ionuţ Popa?!…), cu totul alta trebuia să fie atitudinea „stegarilor” în meciul de sâmbătă. În locul unei moleşeli nejustificate, suporterii se aşteptau să vadă mobilizare şi dorinţă de luptă, agresivitate, ca favoriţii să „muşte” din adversari.

FC Braşov este în insolvenţă, conducerea administrativă se chinuie să rezolve problemele, peticind continuu în speranţa unor vremuri mai bune, însă e obligatoriu ca şi fotbaliştii să înţeleagă – în ceasul al 12-lea – că trebuie să dea totul pe teren pentru ca echipa asta să nu moară. Dacă nu se reuşeşte promovarea, planul de reorganizare la care se lucrează asiduu pică, întrucât el este întocmit pe fundaţia drepturilor TV pe care ar urma să le aibă gruparea în Liga 1. Într-un scenariu optimist, se estimează că, până la urmă, vor fi de stins datorii de 2.7 milioane de euro, iar în 2-3 ani clubul ar putea redeveni curat şi credibil.

Lumea vrea să vadă cu totul altceva de la fotbaliştii „galben-negri” la Călăraşi, în week-end, să se restarteze energic în frunte cu „Ţânţarul”, pentru că de ei depinde viitorul la FC Braşov. În plus, dacă tot s-a constatat că Dinamo nu e de încredere (chestia cu Manole!), acţionând în funcţie de interesele afaceristului aflat sub control judiciar pentru bancrută frauduloasă, ar fi oportun ca staff-ul nostru tehnic să cheme pe lângă primul lot 4-5 juniori talentaţi de la propriul centru, să se pregătească alături de Ştefan Grigorie & Co., pentru că, dacă nu încerci, nu ştii de unde sare iepurele…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button