Sport

FC BRAȘOV. O întârziere păguboasă… Ce buget, asigurat de Primărie, va avea echipa în primul sezon?!

 

Consilierul local PNL Sebastian Bădulescu, membru în Consiliul de Administrație al „new” FC Brașov, ne-a declarat, astăzi, că a ieșit CIS-ul pentru ACS FC Braşov Steagul Renaşte, care a şi fost aprobat de către FRF.

„În forma actuală, noua grupare va avea drept de promovare, cu o corecţie care trebuie rezolvată pe parcurs, respectiv intrarea în asociaţie a unui club privat. De asemenea, trebuie rezolvată cât mai repede problema conducerii administrative”, a subliniat Bădulescu, el punctând că dorința sa și a liberalilor este ca Vasile Dochița să fie președintele noului FC Brașov, care va evolua în Liga 2 pe locul Coronei.

Privitor la finanțe, din informațiile noastre, renăscutul club va avea bugetul alocat de către Municipalitate (cel puțin în prima stagiune), în jurul a 1,5 milioane de euro.

Oricum, situația este bizară la ACS FC Braşov Steagul Renaşte, antrenorul Ilie Stan și secunzii săi neputând semna contractele până când nu va fi numit un președinte/manager general. Apoi, timpul până la startul campionatului este extrem de scurt și, la acest moment, nici lotul de jucători nu este cristalizat. Se pot pierde mulți fotbaliști interesanți, cu potențial, chiar brașoveni, care, sătui de această incertitudine persistentă, aleg alte oferte. Astfel, când se vor pune toate lucrurile în mișcare, „galben-negrii” vor achiziționa, într-un final, ce va rămâne pe piață…

Foto: Arhivă

CITEȘTE ȘI: FC BRAŞOV Steagu Renaşte va juca pe „Tineretului” în Liga 2

Primul amical pentru FC BRAȘOV! Rezultatul și alte informații…

FC BRAȘOV. NOUTĂȚI. Ce jucători vin de la SR?! Planurile lui Ilie Stan…

FC BRAȘOV. Gata cu fotbalul la Corona!

 

FC BRAȘOV. Ce a declarat antrenorul principal Ilie Stan?!… PROMOVARE

ACS SR BRAȘOV, INCLUSĂ ÎN NOUL FC BRAȘOV. Organigrama echipei ce va activa în Liga 2…

Fanii SR Brașov, PROTEST la Primărie!

BRAȘOV. Campanie furibundă împotriva SR-ului?! Ce a spus președintele Dinu Țurcanu…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare