Sport

FC BRAŞOV. Nu s-a găsit încă forma legală prin care investitorii italieni să poată da bani

Adrian Szabo şi Ioan Naghi au fost prezentaţi oficial

 

Preşedintele interimar al C.A. al FC Braşov, Gheorghe Popa, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care i-a prezentat pe directorul tehnic Adrian Szabo şi pe „secundul” Ioan Naghi.

„S-au produs unele modificări în staff-ul tehnic, făcute având în vedere situaţia delicată prin care trece clubul. Prin aceste modificări sperăm să aducem un plus de valoare şi de entuziasm la echipă. Am apelat şi vom apela în continuare la marile nume ale fotbalului braşovean. L-am rugat pe Adi Szabo să preia funcţia de director tehnic. Mihai Stere va rămâne antrenor principal, iar «secund» va fi Ioan Naghi”, a declarat Popa.

„Ştim şi trebuie să recunoaştem că aceasta este cea mai grea perioadă pentru FC Braşov. Totuşi, sunt şanse să trecem repede peste ea. Văzând că foarte multă lume din interiorul clubului, din exterior, suporterii din oraş sau din ţară, poate şi români stabiliţi în străinătate îşi doresc salvarea acestui club, ce răspuns aş fi putut să dau? Normal că am acceptat. Nu cred că am procedat greşit. Vrem să continuăm ceea ce s-a făcut bine, să aducem din nou speranţele în rândul celor care iubesc această echipă”, a punctat Adrian Szabo, în timp ce Ioan Naghi a menţionat: „M-am întors la echipa la care am jucat vreo 17 ani. Încercăm să facem ca lucrurile să meargă cât mai bine. Sunt multe probleme, să vedem cum le rezolvăm pentru ca echipa să îşi atingă obiectivul. Voi încerca să aduc un plus de cunoştinţe fotbaliştilor. Una e să ai talent şi alta să joci fotbal. Fotbalul se joacă în echipă şi deocamdată acest lucru lipseşte la FC Braşov. Din ce am observat, sunt cam mulţi care joacă doar pentru ei. Pentru a avea rezultate, toată lumea trebuie să tragă în aceeaşi direcţie. Sper că acest lucru se va face. Mihai Stere este şeful, eu şi Adi Szabo îl vom ajuta cu cea mai mare plăcere”.

„Le mulţumesc lu Adi Szabo şi lui Ioan Naghi că au dorit să vină alături de mine. Vom lucra în echipă. Experienţa celor doi mă va ajuta enorm. Obiectivul nu este schimbat, vom încerca să aducem FC Braşov acolo unde îi este locul, în Liga 1”, a punctat Mihai Stere.

 

Sunt bani, dar nu există încredere

Despre investitorii italieni decişi să preia clubul, nu s-a spus nimic nou. Astăzi, ei ar fi trebuit să vireze o primă sumă de bani, Gheorghe Popa comentând: „Nu s-a găsit încă formula legală prin care aceşti investitori să vireze banii în conturile clubului, se lucrează. De aceea încă nu au trimis banii. Cred că în două sau trei zile vom găsi acea formă legală. Am stat de vorbă cu avocaţi, ei caută soluţii. Banii sunt relativ uşor de vărsat, se face un contract de sponsorizare, dar italienii vor o certitudine că aceşti bani servesc la ceea ce îşi doresc. Se poate spune că eu reprezint această garanţie pentru ei, dar întotdeauna există o suspiciune, care poate fi înlăturată doar prin această formă legală prin care cei ce doresc achiziţionarea pachetului majoritar să poată vărsa bani în contul clubului. Există şi alţi potenţiali investitori, duminică am avut o întâlnire lungă cu Anamaria Prodan şi cu cei pe care i-a adus la discuţii. Este vorba despre o persoană din Germania şi una din SUA. Este încă o perioadă a tatonărilor. Au solicitat unele documente, printre care şi planul de reorganizare. Urmează să le studieze şi să ne ofere un răspuns. Nu există o prioritate, cine vine şi aduce bani e normal să conducă. Am discutat şi cu Marcel Popescu, el a refuzat orice funcţie în club, vine doar să ne ajute”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button