Sport

FC BRAȘOV. Noutăți din tabăra „stegară”. Au venit Mareș și Kovacs, a plecat Bic

 

Din cauza caniculei, antrenorul Cosmin Bodea a programat la ora 9.30 primul antrenament de astăzi. La ședința de pregătire a participat și atacantul George Mareș, unul dintre jucătorii pentru care conducerea clubului a insistat în această perioadă de vară.
„Mareș a ajuns la Brașov. Nu a semnat încă un contract, dar dacă a venit la antrenamente, înseamnă că va rămâne la noi. Nu va fi un transfer definitiv, îl vom împrumuta pentru un sezon de la Petrolul Ploiești. Îi așteptăm încă pe Hlinca și pe Pârvulescu. Sper că ei vor veni în această săptămână”, a declarat președintele executiv al „galben-negrilor”, Vasile Dochița.
În schimb, brașovenii l-au pierdut pe Ovidiu Bic (21 de ani), fotbalist pe care Cosmin Bodea l-a antrenat și la Olimpia Satu Mare. Deși s-a prezentat la reunirea „galben-negrilor”, Bic a plecat repede de la Brașov alegând să semneze cu Gaz Metan Mediaș.
În fine, la FC Brașov a ajuns Kovacs Botond, un fotbalist recomandat de Robert Ilyes. „El vine de la Debrecen, dar este născut la Gheorgheni, are cetățenie română. Este născut în 1996 și poate juca în ambele benzi la mijlocul terenului. Mai mult ca sigur, Kovacs va semna cu noi”, a precizat Vasile Dochița.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare