Sport

FC BRAȘOV. NOUTĂȚI. Ce jucători vin de la SR?! Planurile lui Ilie Stan…

 

Deși încă n-a semnat contractul de antrenor principal (înțelegerea e pe 3 ani), întrucât, deocamdată, n-au ieșit actele constitutive ale „new” FC Brașov, Ilie Stan a început munca la echipa care va evolua în Liga 2, pe locul obținut prin promovarea celor de la Corona.

Așa cum a relatat Ilie Stan, el vrea să vadă la lucru, într-o primă fază, mai mulți fotbaliști de la Corona și SR Brașov. Dacă de la SR a venit, deja, Burlacu la pregătiri, „după 30 iunie vor sosi și Căucă, Horia Popa, Cenk Firat și, posibil, Iordache, atunci când vor fi liberi de contract”. 

„Suntem, deja, în întârziere, trebuie să ne mișcăm repede. În amicalul de miercuri cu Rapid și în cel de sâmbătă cu Șelimbăr, mă voi edifica asupra jucătorilor pe care mă voi putea baza de la Corona și SR Brașov. Luni este programată vizita medicală, apoi lotul va urca în cantonament, timp de 6 zile, în Poiana Brașov. Pe 11 iulie avem un test cu Astra Giurgiu, la ieșirea din stagiul de pregătire. Apoi, va urma un nou cantonament, de 8 zile, în care vom juca mai multe amicale, pe ultima linie dreaptă dinaintea startului de campionat. Trebuie să spun că este greu să alcătuiești o echipă, în momentul de față, la rigorile eșalonului secund, doar cu jucători din Brașov, de aceea am și eu o listă cu nume. Să vedem ce putem achiziționa”, ne-a declarat Ilie Stan.

Foto: Ilie Stan, la o cafeluță în centrul orașului cu impresarul Radu Mătăsăreanu

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Primul amical, cu…

FC BRAȘOV. Gata cu fotbalul la Corona!

FC BRAȘOV. CE SURPRIZĂ! Președinte va fi… (foto 2) / COMPONENȚA staff-ului tehnic

FC BRAȘOV. RECORD cu Bogdan Stelea… 

FC BRAȘOV. Ce a declarat antrenorul principal Ilie Stan?!… PROMOVARE

ACS SR BRAȘOV, INCLUSĂ ÎN NOUL FC BRAȘOV. Organigrama echipei ce va activa în Liga 2…

Fanii SR Brașov, PROTEST la Primărie!

BRAȘOV. Campanie furibundă împotriva SR-ului?! Ce a spus președintele Dinu Țurcanu…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare