Sport

FC BRAȘOV. Noutatea e că…

 

După înlăturarea lui Ilie Stan din funcția de antrenor principal al echipei FC Brașov, săptămâna trecută, interimatul i-a fost „dat” lui Andrei Șanta (foto). Pentru pregătirea amicalului cu Sepsi Sf. Gheorghe, de vineri, s-a ocupat, însă, Romeo Surdu, dar astăzi, într-o conferință de presă, președintele Ioan Mărginean a anunțat că… Andrei Șanta este noul interimar: „E mantaua de vreme rea la FC Brașov. Avem încredere în el”.

Andrei Șanta, cel ce va pregăti echipa pentru meciul de duminică, la orele amiezii, cu Petrolul Ploiești, liderul Ligii 2, a mulțumit pentru încrederea acordată, spunând că speră să obțină cât mai multe puncte. 

În rest, „Limoniu” pare amețit de mișcarea browniană a numelor de antrenori de pe lista „galben-neagră”, presat atât de diversele influențe politice, cât și de solicitările financiare ale… pretendenților, multe dintre ele peste nivelul eșalonului secund.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Ioan Mărginean DECIDE! Noul antrenor principal va fi…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare