Sport

FC BRAȘOV. NOUL ANTRENOR al echipei este… ALTE INFORMAŢII DE INTERES

 

Începe să se cristalizeze situația în ceea ce privește noul FC Brașov, formație care va evolua în Liga 2 pe locul Coronei.

După ce FC Hermannstadt, prin Dani Coman, s-a mișcat mai rapid și l-a luat pe Marius Măldărășanu, primarul Allen Coliban ar fi decis ca antrenor principal la FC Brașov să fie Ilie Stan, demisionar de la Gloria Buzău.

Din informațiile noastre, „Iliesta” ar fi fost văzut în week-end la Stadionul „Tineretului”, pentru a lua pulsul grupării nou-înființate. Călin Moldovan ar putea fi antrenor secund.

Vasile Dochița este alegerea lui Coliban pentru funcția de președinte al FC Brașov, numirea acestuia în funcție urmând a fi făcută, cel mai probabil, în această săptămână.

Se discută și pentru instalarea unui manager sportiv, în pole-position pentru această funcție fiind Marian Ivan, una din persoanele care au insistat pentru crearea „new” FC Brașov.

Mai rămâne formarea lotului de jucători – tot pe scheletul Coronei, principalul motiv care stârnește îngrijorare fiind timpul rămas (foarte puțin) până la startul noii ediții a Ligii 2. Nici programul de pregătire al celor de la FC Brașov nu este schițat. Nu e clar nici de unde vor veni banii pentru transferuri și cum va fi format bugetul, având în vedere că edilul a afirmat că Primăria va susține financiar doar activitatea Academiei FC Brașov și a infrastructurii fotbalistice.

Oricum, din ce am aflat, obiectivul trasat lui Ilie Stan în primul sezon este menținerea echipei în eșalonul secund.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare