Sport

FC BRAŞOV, meci la Tg. Jiu în Vinerea Mare. Horia Popa, încântat de noua poziţie pe care e folosit

  • fcbv_59.jpg

În runda a 5-a a play-out-ului Ligii 2, FC Braşov va juca, vineri, de la ora 11.00, la Tg. Jiu, cu Viitorul. Gazdele sunt deja cu gândul la vacanţă, în condiţiile în care nu mai au emoţii cu retrogradarea, în timp ce braşovenii pregătesc în aceste partide din play-out duelul decisiv din barajul pentru menţinerea în Liga 2.

„Jucăm în deplasare și conform altgoritmului pe care ni l-am impus trebuie să câștigăm. În deplasare am reușit să scoatem rezultate bune și foarte bune, pe când acasă nu am reușit să luăm nici un punct. E frustrant, neplăcut, dar trebuie să acceptăm situația. Jucătorii și antrenorii care au pierdut acasă, sunt aceiași care au câștigat în deplasare, înseamnă că putem, dar sunt probleme pe care încă nu am reușit să le rezolvăm pe teren propriu. Asta dacă ne referim strict la rezultat, pentru că jocul a fost de cele mai multe ori mulțumitor. Am avut ghinion. Diferența s-a făcut la șansă. Așa e la fotbal. Trebuie să fim puternici, să ne asumăm. Trebuie să mai facem un punct ca să fim matematic la baraj. Trebuie să fim motivați și să dăm dovadă de orgoliu, să încercăm să câștigăm.
Viitorul Pandurii este o echipă complicată, imprevizibilă, constantă, care evoluează foarte bine pe propriul teren. Dar și noi avem atuurile noastre, avem moral la meciurile din deplasare și sunt convins că vom scoate un rezultat favorabil. Va fi Vinerea Mare, în care vom face și punctul necesar care să ne asigure prezența la baraj. Băieților nu am ce să le reproșez, se implică, muncesc, dau totul pe teren, sunt serioși, se antrenează bine, dar sunt momente în care greșim. Poate și din lipsa omogenității. Să nu uităm că avem doar şapte meciuri oficiale jucate împreună. Foarte mulți jucători au ajuns târziu la echipă. Abia acum începem să fim omogeni și încă mai suntem în căutări. Gândiți-vă că în toamnă au fost opt meciuri în care nu s-a adunat niciun punct. În ultimele şapte meciuri am reușit să strângem mai multe puncte decât în 15 partide. Suntem în obiectiv”, a declarat Călin Moldovan.

„Pentru noi, orice meci e complicat, dar acum suntem într-un moment bun sportiv. În tur am început rău, i-am egalat după aceea, noi i-am simțit o echipă pe care putem să o batem și putem să controlăm jocul. Nu depinde decât de noi. Dacă noi vom fi bine fizic și psihic, atunci putem învinge. Mă simt bine pe noul post de fundaș lateral, mulțumesc staff-ului că are încredere în mine. Mă simt bine în poziția asta. Îmi place, am o responsabilitate mai mare din punct de vedere defensiv. Am avut multă neșansă în anumite momente, dar suntem într-o creștere evidentă. Mai avem, normal, de lucrat la anumite capitole, dar avem încredere”, a spus şi Horia Popa, cel care a fost mutat de tehnicianul Călin Moldovan pe postul de fundaş dreapta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button