Sport

FC BRAȘOV. Mâine e ziua decisivă. Șanse ca falimentul clubului să nu fie declarat!!!

Ioan Nicolae a fost dat în judecată pentru recuperarea unei sume de 30 de milioane de lei

 

Mâine este ziua decisivă pentru FC Brașov. La ora 9.00, la Tribunalul Brașov va avea loc ședința în care se va decide dacă gruparea „stegară” va intra sau nu în faliment.

Se pare că lucrurile au luat o întorsătură favorabilă pentru „stegari”, fiind șanse ca falimentul să nu fie declarat. Astăzi, conducerea FC Brașov l-a dat în judecată pe fostul patron Ioan Nicolae pentru recuperarea unei sume de 30 de milioane de lei.

„Astăzi s-a deschis litigiul împotriva lui Ioan Nicolae, cazul fiind amânat pentru 10 mai. Acest litigiu a fost deschis pentru anularea unui contract și restituirea sumei de 30 de milioane de lei. Este vorba despre un contract de vânzare-cumpărare al unui teren. Apoi, pe 11 mai este termen în litigiul pentru anularea tranzacției dintre ICIM și FC Brașov. Chiar ICIM a deschis acest proces, susținând că a fost o tranzacție frauduloasă. Toate acestea sunt în favoarea clubului. Dacă s-ar câștiga cele două procese, datoriile ar scădea mult. Ar fi altceva. Nu pot să mă pronunț să dau un pronostic. Eu voi prezenta această situație judecătorului. Creditorii își vor spune și ei părerea, apoi judecătorul va anunța decizia”, ne-a declarat administratorul judiciar al FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe.

La rândul său, medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov, a opinat: „Acțiunea de astăzi făcută de club împotriva lui Ioan Nicolae este un atu suplimentar pentru noi. Mai avem și procesul cu Finanțele, unde avem un avocat și am depus toate actele, iar cazuri similare au fost câștigate în trecut de cluburi. Cred că mâine vom obține un nou termen și că nu se va declara falimentul. Momentan, avem bani pentru meciurile din play-off. Depunem toate eforturile pentru a obține fondurile necesare pentru plata salariilor fotbaliștilor. În paralel, facem tot ce trebuie pentru a obține licența pentru Liga 1”.

Conform unor surse, Lorenzo Grassini, CEO-ul Nilor Finance Group, ar fi ajuns totuși în Brașov, iar diseară se va întâlni cu Gheorghe Popa.

În altă ordine de idei, dacă se va ajunge la nedoritul caz în care se va declara falimentului clubului, conform lui Alexandru Cosmin Gheorghe, din acel moment echipa nu își va mai continua activitatea și nu va mai putea evolua în play-off.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare