Sport

FC BRAȘOV. Lupta în instanțe pentru SUPRAVIEȚUIRE continuă!

 

Deși lucrurile păreau că se îndreaptă spre făgașul normalității la FC Brașov, situația este una extrem de complicată.

Admistrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov a depus la Curtea de Apel două apeluri împotriva numirii Top Expert ca și administrator judiciar al FC Brașov.

„Au fost formulate două apeluri, pentru că Top Expert a fost numită de două ori. Mai întâi au emis cei de la firma menționată o decizie de numire în calitate de creditori majoritari, reprezenând ICIM, apoi a fost decizia Adunării Generale a Creditorilor de pe 18 aprilie”, ne-a explicat Alexandru Cosmin Gheorghe, fostul administrator judiciar al clubului.

Curtea de Apel Brașov a dat ieri un prim verdict, admițând apelul Admistrației Județene a Finanțelor Publice Brașov împotriva creditorului majoritar SC ICIM Brașov, prin desemnarea administratorului judiciar TOP Expert SPRL. Astfel, Curtea de Apel a anulat prima decizie de numire a Top Expert în calitatea de administrator judiciar al FC Brașov.

Pe 25 octombrie se va da verdictul în cazul celui de-al doilea apel, în cazul numiri Top Expert de către Adunarea Generală a Creditorilor.

„Până pe 25 octombrie, Top Expert rămâne administrator judiciar. Dacă verdictul Curții de Apel de pe 25 octombrie va fi identic cu cel de acum, atunci eu voi reveni administrator judiciar provizoriu”, a adăugat Alexandru Cosmin Gheorghe.

În urma deciziei Curții de Apel, Marian Brescan, asociat coordonator al firmei Top Expert, a oferit un comunicat de presă: „Judecătorii Curţii de Apel Braşov au admis apelurile formulate de AJFP Braşov împotriva sentinţelor de soluţionare a contestaţiei împotriva deciziei de înlocuire a fostului administrator judiciar provizoriu şi de confirmare a administratorului judiciar Top Expert SPRL. Ulterior comunicării deciziei Curţii de Apel, vom analiza motivarea şi posibilitatea formulării de căi extraordinare de atac. Top Expert SPRL va sprijini şi va asigura continuarea activităţii SC FC Brașov SA şi va depune planul de reorganizare al clubului în calitate de lichidator al creditorului SC ICIM SA. Avem convingerea că drumul pe care se află FC Brașov este fără întoarcere, echipa va fi salvată şi va promova în Liga 1, inclusiv cu susţinerea tuturor instituţiilor locale”.

Top Expert poate depune planul de reorganizare al FC Brașov ca și lichidator al creditorului majoritar.

Despre această situație, Alexandru Cosmin Gheorghe a comentat: „Există această posibilitate, ca un creditor să depună un plan de reorganizare. Din câte știu, în instanță chiar asta au cerut ei, să depună planul în calitate de lichidator al ICIM, nu ca administrator judiciar al FC Brașov. În această situație, ei nu vor putea vota, astfel că cel mai important vot pentru trecerea planului va fi cel al finanțelor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare